Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

ilustrační snímek | foto: Survivor Česko a Slovensko

Survivor se brzy dočká pokračování. Zúčastní se možná Kafuu nebo Petr Švancara

Uživatelé sociálních sítí milují jakoukoli reality show, kde mohou vidět své oblíbence. Po roce se dočkají pokračování oblíbeného Survivor Česko & Slovensko. Mezi účastníky by se mohla objevit influencerka Kafuu, Hanka Gelnárová, Petr Havránek nebo Bé Hà Ngueyen.
  8:07

Před rokem touto dobou TV Nova odvysílala první díl reality show Survivor Česko & Slovensko, která se brzy na televizní obrazovky vrátí s novými účastníky. Ač ještě není jasné, kdo mezi nimi bude, uživatelé na sociálních sítích už několik dní spekulují, kdo by se v nové řadě mohl objevit. Do Dominikánské republiky se s jistotou vrátí původní moderátor.

Na návrat oblíbené kontroverzní reality show se těšili diváci od podzimu, kdy začala TV Nova pořádat nové castingy. Zároveň se moderátor první série Ondřej Novotný v rozhovoru nedávno prořekl, že se bude devátého ledna vracet zpátky na ostrov, kde se Survivor Česko & Slovensko natáčel.

@loveislandxaep Co myslíte? #survivorczsk #survivor2023 #survivorczechoslovakia ♬ Survivor - 2WEI & Edda Hayes

Téměř okamžitě se začaly na sociálních sítích množit informace o tom, kdo by mohl v další sérii soutěžit. Jednou z potenciálních účastnic by mohla být influencerka Anna Hamannová, která vystupuje také pod přezdívkou Kafuu. V poslední době ji sledující nejčastěji spojují s její tvorbou na OnlyFans a kontroverzní skladbou Hafo.

Dalším soutěžícím by mohl být například model Petr Havránek, který se účastnil už první řady reality show Love Island. Mezi účastníky by se mohly objevit Hanka Gelnárová, Bé Hà Nguyen, Kateřina Klinderová alias Kundosaki a Barbora Mlejnková. Spekuluje se také o účasti bývalého profesionálního fotbalisty Petra Švancary nebo herce a moderátora Václava Matějovského.

Ať už bude tým influencerů a známých osobností složen z kohokoli, diváci se další série oblíbené reality show nemohou dočkat. Zároveň doufají, že vznikne bez spolupráce s tureckou produkční společností, která se podílela na tvorbě předchozí řady. Díly byly podle diváků někdy až příliš zdlouhavé a nudné. Na bližší informace si budou však prozatím muset diváci počkat.

První série reality show TV Nova se účastnilo čtyřiadvacet soutěžících kteří byli rozděleni do dvou týmů. Na jedné straně stály celebrity a na druhé fanoušci soutěže. První řady se účastnila například influencerka Shopaholic Nicol, účastnice Masterchef Chili, herečka Iva Pazderková nebo slovenský youtuber Gogo. Vítěz Vladimír Čapek si odnesl výhru dva a půl milionu korun.