Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

ilustrační snímek | foto: Antiyoutuber.cz

Survivor zná své první účastníky. Zúčastní se Petr Švancara a Hanka Gelnarová

Nová série reality show Survivor Česko & Slovensko je tu. Mezi účastníky se objeví influencerka Hanka Gelnarová, bývalý profesionální fotbalista Petr Švancara, moderátor Vašek Matějovský a slovenský youtuber Filip Jánoš. O dalších jménech se spekuluje, mohla by mezi nimi být Kafuu či Petr Havránek.
  14:45

Po roce se vrací reality show Survivor Česko & Slovensko. Fanoušci ji budou moct zhlédnout na svých televizních obrazovkách už od 25. ledna. Po mnoha spekulacích TV Nova zveřejnila jména prvních čtyř účastníků. Do Dominikánské republiky se s nimi podívá také původní moderátor Ondřej Novotný.

O potenciálních účastnících spekulovali fanoušci už od podzimu, kdy spustila TV Nova castingy na novou sérii. Ve středu odpoledne odtajnili první jména soutěžících. Jedním z nich je moderátor a herec Václav Matějovský. „Zuby bez kartáčku jsem si už čistil, najít dřevo taky zvládnu, rozdělat oheň popřípadě taky,“ popisuje Matějovský. „No, já si myslím, že se pozabíjíme hned první den, s tím počítám. Já si to kopí udělám nejen na prase, ale i na ostatní lidi a beru to tak, že to první den bude jako 300 Bitva u Thermopyl, pobijeme se a zbudeme třeba dva,“ dodává ironicky.

Další soutěžící je influencerka a barmanka Hana Gelnarová, která se proslavila především svou účastí ve třetí sérii reality show FTV Prima Like House. Zápasila také na třetím galavečeru Clash of the Stars, kde diváky překvapila svým rychlým vítězstvím. „Toho, že by mě viděli v televizi diváci nenalíčenou, se nebojím. Já se sama sobě tak líbím, vím, že nevypadám nijak špatně. Samozřejmě únava a to, že něco zhubneme, bude vypovídat něco o tom vzhledu,“ myslí si mladá influencerka. Sledující by podle ní měli pochopit, že na ostrově nebudou mít k dispozici žádné líčení ani nic podobného, díky čemu by se mohli upravit.

Bývalý profesionální fotbalista Petr Švancara se mezi soutěžícími objeví také. On sám tvrdí, že je zvyklý především na komfort a vyjádřil jisté obavy, které z účastí má. „Z toho komfortu člověk rychle vypadne. Myslím tím třeba čištění zubů, sprcha, parfémy, kadeřník, holení nebo pěkné oblečení. I přes to všechno ale do toho jdu a těším se na to ve finále,“ popisuje Švancara. Myslí si, že mu soutěž může také pomoct zamyslet se nad svými životními hodnotami.

Trojici zveřejněných soutěžících doplní slovenský influencer, youtuber a streamer Filip Jánoš, známý spíše pod přezdívkami FiFqo nebo Fifo. Sám sebe popisuje jako divného týpka z internetu, který nezkazí žádnou srandu. „Myslím si, že nastanou situace, kdy se zachovám jinak, než bych jindy očekával,“ popisuje Jánoš.

Další jména účastníků TV Nova nezveřejnila. Spekuluje se o účasti například Anny Hamannové alias Kafuu, Barbory Mlejnkové, Bé Hà Nguyen a Kateřiny Klinderové alias Kundosaki. Mužské účastníky by mohl doplnit Petr Havránek, který se účastnil první série reality show Love Island. Jeho sledující si myslí, že na ostrov odletěl a nyní sledují, zda jeho příspěvky na Instagramu jsou předtočené nebo je zveřejňuje hned.

V reality show se proti sobě na ostrově postaví dva kmeny. Pravděpodobně stejně jako minulý rok bude jeden složený ze známých osobností a druhý z fanoušků soutěže. První díl bude dostupný na Voyo už 25. ledna, na stanici TV Nova ho diváci budou moct zhlédnout 1. února večer. Nové díly budou vycházet každou středu a každý čtvrtek.