Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Tadeáš Kuběnka v Clash of the Stars | foto: youtube.com

Královna Tadeáš na Clashi poprvé a naposled. Není žádná částka, za kterou by se do klece vrátil

Tadeáš Kuběnka potvrdil svá slova a zvítězil v Clash of the Stars. Jeho premiéra v organizaci je však pravděpodobně i jeho derniérou. Prý neexistuje žádná částka, za kterou by šel znova zápasit. Samozřejmě je ale rád, že vyhrál.
  15:00

Pátý galavečer Clash of the Stars podle mnohých nabídl zatím nejzajímavější sestavu zápasníků. Fanoušci se několik měsíců těšili například na zápas Hanky Gelnarové a Anastázie Chomičové alias Satnady. Bezpochyby největší drama už před zápasem s Danielem Holomkem přinesl Tadeáš Kuběnka. Byl zároveň jasným favoritem zápasu nejen fanoušků, ale i influencerů.

Spor mezi Kuběnkou a Holomkem trvá už přes půl roku. Nejdříve se měli fackovat v Red Face, nakonec se jejich zápas uskutečnil v Clash of the Stars. O zápas stál Holomek už delší dobu, Kuběnka o něj zájem podle svých slov neměl, až k němu nakonec svolil. Holomek byl na tiskových konferencích mnohem vyhrocenější než Kuběnka a nakonec na něj při mediálním tréninku a veřejném vážení den před zápasem i strčil.

Kuběnka šel do zápasu od začátku velmi sebevědomě, čemuž nasvědčuje i jeho nástupová píseň, kterou si i nazpíval. „Královna Tadeáš, Holomka si podáš,“ znělo v hale O2 Universum za doprovodu tance roztleskávaček.

Poprvé a naposled

Kuběnkovi se nakonec podařilo roli favorita potvrdit a zápas vyhrál. Šel by ale do dalšího? „Bylo to moje první vítězství a zároveň poslední, znova už to dělat nebudu,“ popisuje pro Antiyoutuber.cz Kuběnka. Prý je to sice nová zkušenost, ale o další už nestojí. „Na příštím Clashi tady budu sedět, nebudu vědět, co se děje a budu opilý,“ směje se.

„Neexistuje částka, za kterou bych do toho šel znova. Nikdy. S tím, kolik teď vyděláváme na HeroHero, tak vůbec,“ dodává se smíchem. Prý je ale samozřejmě rád, že vyhrál. Je tak tedy pravděpodobně jasné, že Kuběnkova premiéra v Clash of the Stars bude zároveň derniérou. „Jsem rád, že je tahle éra u konce a už o tobě nikdy neuslyším Danečku,“ vzkazuje.

Ač se na zápas těšily stovky fanoušků, značnou podporu měl také mezi influencery. „Nejvíce jsem si užila Tadeáše. My se spolu sice moc nebavili, ale fandila jsem mu i tak, ten Holomek je fakt mimo,“ popisuje pro Antiyoutuber.cz Simona Tvardek. „Když do něj včera vrazil na té tiskovce, tak jsem si říkala, že to fakt neměl dělat,“ dodává.

děkuji moc všem kamarádům, rodině, fans a úžasným @chilies_dap za včerejší podporu
xoxo vaše KRÁLOVNA TADEÁŠ

11. června 2023 v 15:39, příspěvek archivován: 12. června 2023 v 13:12

Značnou podporu měl také od Denisy Kouřílkové alias Sugar Denny. „Já nejdřív nevěděla, že to už je konec, myslela jsem, že je to nějaký poločas. Tak moc jsem byla v šoku. V ten moment jsem byla fakt pyšná,“ popisuje. Fandila mu také Roxana Isma nebo Dominique Alagia.