Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Tadeáš Kuběnka a Eva Feuereislová přemýšlí o účasti v Prostřenu | foto: Antiyoutuber.cz

Kuběnka a Feuereislová se možná objeví v Prostřenu. Vyzvali sledující, aby o účasti hlasovali

Tadeáš Kuběnka a Eva Feuereislová spekuluj o účasti v pořadu Prostřeno. Na Instagramu vyzvali své sledující, aby hlasovali, zda by je na televizních obrazovkách v známé kulinářské soutěži chtěli vidět. Nebyli by zároveň první známé osobnosti, které se v pořadu objevily.
  18:00

Influenceři se pomalu dostávají i na televizní obrazovky. Mimo účast v reality show Like House, která je svým konceptem zaměřená na ně, někteří zkoušejí své štěstí v pořadu Prostřeno. Po Anastázii Chomičové alias Satnady se bude možná účastnit i Tadeáš Kuběnka a Eva Feuereislová.

Kuběnka svým chováním na sociálních sítích vzbuzuje dlouhodobě mnoho debat. Kontroverzní byla jeho účast především právě v druhé řadě reality show Like House, kterou následně i vyhrál. Objevila se v ní i Feuereislová. Teď spekulují, že by se v budoucnu mohli v budoucnu zúčastnit i Prostřena. „Umíš vařit? Myslím nějaké menu. Co kdybychom šli do Prostřena Tádo? Tam jsme ještě nebyli,“ ptá se Feuereislová Kuběnky v hlasové zprávě, kterou zveřejnil na svém instagramovém profilu. Následně se ptá svých sledujících, zda by o jejich účast měli zájem. Feuereislová později zveřejnila anketu, ve které vyzývá ostatní, aby o jejich účasti hlasovali.

Jak to s účastí Kuběnky a Feuereislové nakonec dopadne není jasné. Zdá se však, že by sledující o jejich účast měli zájem. „Já si opravdu neumím představit nic lepšího než Tadeáše v Prostřenu,“ myslí si jeden z fanoušků a není jediným, kdo je zvědavý na kulinářský výkon známého influencera.

Nebyli by prvními známými osobnostmi, které se pořadu Prostřeno zúčastnili. V lednu se v jednom ze soutěžních týdnů objevila Anastázie Chomičová, na sociálních sítích známá pod přezdívkou Satnady. Na TikToku ráda fanoušky šokuje svými mnohdy bizarními recepty, které ukázala i televizním divákům. Vařila menu plné levných pokrmů inspirovaných kuchařkou Ládi Hrušky. Nakonec dostala polovinu možných bodů. Kvůli natáčení si také pronajala byt, protože jí prý spolubydlící nedovolila natáčet u nich.

Před dvěma lety v Prostřenu soutěžila také tehdy osmnáctiletá Hana Gelnárová, která v soutěži nakonec neuspěla. Influencerka je známá také díky účasti v reality show Like House. Letos se objevila také ve druhé řadě Survivoru, zúčastnila se i Clash of the Stars. Její pobyt na ostrově byl plný emocí a po dvanácti dnech se na ní začal podepisovat nedostatek jídla. Nakonec po šestnácti dnech v Dominikánské republice soutěž opustila úplně.