Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Tadeáš Kuběnka byl slovně napaden v pražském fitcentru. Později na něj házeli mokrý toaletní papír a plivali | foto: instagram.com/tadeasskubenka

Kuběnka vydává svou první skladbu Královna Tadeáš. Fanoušci ji už teď milují

Tadeáš Kuběnka téměř po týdnu čekání vydává svou první skladbu. Jedná se o píseň k jeho nástupu na pátém galavečeru Clash of the Stars a nese název Královna Tadeáš. Fanoušci píseň milují a spekulují, zda Kuběnka přijde i s nějakou další písní.
  14:31

Na zápas Tadeáše Kuběnky v Clash of the Stars se těšil nejeden fanoušek. Nejen, že byli všichni zvědaví, jak zápas dopadne, mnohé také zajímalo, na jakou píseň asi bude nastupovat. Kuběnka je překvapil svou vlastní autorskou písní, kterou teď vydal i na streamovacích platformách.

„Královna Tadeáš, Holomka si podáš,“ zpívá Kuběnka. Nakonec rozezpíval celou halu O2 Universum a všichni si v době jeho nástupu začínali zpívat refrén. Nová skladba nadchla diváky tak moc, že mnozí Kuběnku prosili, aby ji vydal i na streamovacích platformách, což se konečně stalo.

V pátek o půlnoci Kuběnka vydal svůj první skladbu. Stopáž má jen pár sekund přes minutu, ale i přes to jsou z ní fanoušci nadšení. Zároveň v ní používá mnoho vtipných obratů, jako například „tebe platí sugar daddy, já mám v týmu Sugar Denny“ nebo „poslouchej ty twinku, dneska padneš v ringu“.

Videoklip k nové skladbě Královna Tadeáš vznikal právě na pátém galavečeru Clash of the Stars. Jeho nástup s týmem roztleskávaček se stal pro mnohé téměř legendárním a teď ho Kuběnka zvěčnil i v novém videoklipu.

Je otázkou, zda bude ve své pěvecké kariéře pokračovat, už teď je ale jasné, že ho fanoušci milují. „Tohle fakt nemá chybu, miluju to,“ píše jedna z komentujících. Všechny názory jsou v podstatě totožné. Shodují se, že nová skladba je skvělá a doufají, že brzy přijde i s nějakou novou písní.

Sice není zřejmé, jestli Kuběnka vydá i nějakou další skladbu, je však jasné, že nástupová nebude. Po sobotním galavečeru se totiž pro redakci Antiyoutuber.cz vyjádřil, že už určitě neplánuje jít do boje znova. Podle něj neexistuje žádná částka, za kterou by do nějakého teoretického souboje šel.