Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří

Bendig s Rajmonem končí v Like Hafu | foto: Antiyoutuber.cz

Kuběnka vyhlásil Bendigova přítele. Vypadá jako by líbal klauna, reaguje Rejmon

Tadeáš Kuběnka se zúčastnil mikulášského večírku v reality show Like Haf. Prý byl spor mezi ním a Lukášem Rejmonem tak hrozný, že se nedostal ani do televize. Kuběnka mluvil o sexuálních narážkách a drogách. Rejmon ho nazval jako tvora, jehož make-up vypadá, jako by se líbal s cirkusovým klaunem.
  17:22

Výherci druhé a třetí řady reality show FTV Prima Like House, Tadeáš Kuběnka a Simona Tvardek, se minulé pondělí opět ukázali ve vile. Jejich návštěva způsobila mezi účastníky i diváky velký rozruch. Největší drama podle Kuběnky se však na televizních obrazovkách neobjevilo.

„V televizi to nebylo, ale já vám to s radostí povím,“ uvádí Kuběnka téma jeho návštěvy v novém díle svého podcastu Kontroverzní, který moderuje společně s Sugar Denny. „Ten den, co jsem jel do Like Hafu, mi psal Lukáš Rejmon, že kouká na náš podcast, že ho to baví, tak jsem mu poděkoval. A on mi pak ještě napsal, že bych měl přijet udělat nějaké drama, třeba vyhrotit Ladušku,“ popisuje Kuběnka.

Žádné drama udělat nechtěl a tak se podle jeho slov Rejmon postaral o vlastní. „Tohle se o něm ví, že dělá naschvál drama na kamery, aby na ty díly někdo koukal a něco se tam dělo,“ popisuje Kuběnka. Rejmon po něm neustále údajně chtěl, aby Horové něco řekl a on jí místo toho ukázal zprávy, které mu před návštěvou vily psal. Rejmon se rozhodl útok oplatit a začal mluvit o tom, že údajně Kuběnka, Tvardek a Sebastian Šikl užívali v předchozích sériích reality show drogy. Navíc tvrdil, že mu Kuběnka před chvílí fotky z večírků sám ukázal.

Po krátké výměně názorů se spor vyostřil. „On mi tam začal říkat, že jsem ostuda gayů a že se maluju. Tak jsem se prostě naštval,“ tvrdí Kuběnka. „Měl jsem informaci, kterou jsem do té doby nechtěl vytáhnout, protože jsem to neměl zapotřebí, ale prostě Rejmon mi psal na Instagramu, když mi bylo šestnáct let. Něco takového, že si ze mě udělá svoji poslušnou d*vku a další takové sexuální věci. Já jsem na to neodpověděl, prostě jsem si ho zablokoval,“ popisuje následně. Údajně o tom nechtěl mluvit, protože neměl žádný důkaz. Smazali mu totiž několik instagramových profilů a tak se zprávy nedají dohledat. Jeho partner Jan Bendig se mu prý začal za svého partnera následně omlouvat.

Po delší výměně názorů se Rejmon rozhodl z vily odjet. Druhý den ráno se vrátil a prý v natáčení reality show nechtěl pokračovat. Souhlasil s tím pouze v případě, kdy budou smazány všechny záznamy z předchozí hádky a na televizních obrazovkách se nic neobjeví.

Kuběnka v podcastu dále rozebírá Rejmonovu minulost, o které pravděpodobně nejeden fanoušek nevěděl. Upozorňuje na to, že mu nedávno hrozilo až osm a půl let vězení za obchod s bílým masem. Prý si měl najímat nezletilé na homosexuální prostituci.

Rejmon poskytl redakci antiyoutuber.cz vyjádření k celé situaci. „Nestojí mi za to reagovat na tvora, jehož make-up vypadá jako kdyby se líbal s cirkusovým klaunem,“ popisuje Rejmon. „Jeho báchorky nesleduji a sledovat nebudu. Ať si užije těch pět minut slávy než na něj lidi zase zapomenou,“ dodává.

Na konci minulého týdne ho produkce z vily vyloučila za porušení pravidel. Rozhodl se totiž neplnit úkoly, které mu zadali a nabádal k tomu i ostatní. To se událo několik dní po mikulášském večírku, který navštívili Tvardek s Kuběnkou. Dvojice influencerů se postarala o zábavu, která podle diváků aktuálně vysílané reality show chybí. Dohadovali se, Kuběnka popisoval, jak moc nesnáší zvířata a nakonec se i opili.