Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Kuběnka se chce jít fackovat s Holomkem | foto: instagram.com

Tadeáš Kuběnka se chce fackovat se svým „klonem“. Jedná o účasti v Red Face

Jeden z nejkontroverznějších českých influencerů Tadeáš Kuběnka se možná půjde fackovat. Už dříve vyzval do organizace Red Face svého nepřítele Daniela Holomka, kterého označuje jako svého klona. Teď bude jednat o zápasu na dubnovém galavečeru. Holomek by prý výzvu přijal.
  18:00

Organizace Red Face sice už své zápasníky oznámila, přidávají se však další. Ve středu vyzval Koleso Maxe Greena do takzvaného pekla a teď se zdá, že se na prvním galavečeru objeví také Tadeáš Kuběnka. O své účasti mluvil už delší dobu, teď už ale celá věc začíná mít reálnější obrysy.

Tadeáš Kuběnka na svém Instagramu zveřejnil příspěvek, ve kterém označil organizaci Red Face a sdílel komunikaci s jejím promotérem Jakubem Smrekem alias Freescootem. Domlouvali se na místě a času schůzky. „Tadeáš versus klon?“ dodává Kuběnka v příspěvku s označením profilu Red Face za zvuků písně Hello Bi**hes od CL.

Kuběnka svým klonem dlouhodobě nazývá tiktokera Daniela Holomka. Myslí si totiž, že ho kopíruje a veřejně proti němu vystupuje. Své spory by tak mohli vyřešit v Red Face. Holomek redakci antiyoutuber.cz potvrdil, že by výzvu ve fackované přijal. Prý už se na zápas těší.

Kuběnka se chce jít fackovat s Holomkem

Smrek už dříve na dotaz redakce reagoval, že s Kuběnkou aktivně komunikují. Bližší informace však tehdy neposkytl. Nyní potvrdil, že by se měli společně domlouvat už na první galavečer Red Face. Ten se bude konat v pražské hale O2 Universum už 22. dubna.

Kuběnka o potenciální účasti v Red Face mluvil už dřív. V jedné z epizod podcastu Kontroverzní, který moderuje společně se Sugar Denny, vlastním jménem Denisou Kouřílkovou, oba vyzvali své nepřátele. On právě Holomka a Kouřílková influencerku Anastázii Chomičovou, která na sociálních sítích vystupuje pod přezdívkou Satnady.

Mnoho fanoušků Kuběnky spekuluje, zda se opravdu zápasu zúčastní a někteří z nich jsou skeptičtí. „Přece nebude dávat Danielovi takovou pozornost. To by fakt nedávalo smysl,“ myslí si jeden z nich a dodává, že by nic podobného Kuběnka neměl mít zapotřebí.