Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Sergei Barracuda | foto: Profimedia.cz

Na mně žádný Kuběnka parazitovat nebude, řekl Barracuda. Podá na něj žalobu

Rapper Sergei Barracuda reaguje na kauzu s influencerem Tadeášem Kuběnkou. Podle něj je celé tvrzení naprostý nesmysl a rozhodl se proto na influencera podat žalobu. Kuběnka tvrdí, že měl s rapperem milostný poměr a dokonce na to má mít také několik svědků. Někteří lidé si ale myslí, že se pouze jedná o způsob, jakým si chce Kuběnka vydělat.
  12:31

Celý český internet opět řeší další naprosto bizarní kauzu. Rapper Erik Peter alias Sergei Barracuda měl totiž údajně mít milostný poměr s kontroverzním influencerem Tadeášem Kuběnkou. Kuběnka nikdy neskrýval, že je homosexuál, Peter se naopak vždycky chlubil spoustou žen, které mu neodolaly.

Kvůli Kuběnkově tvrzení se ale rapper naštval a podal na influencera žalobu. Pokud si prý nedá pozor, bude do konce života platit pokuty. Kuběnka také zveřejnil zprávy, které Peter psal a které jsou, vzhledem k současné situaci velmi podivné.

Podle Kuběnky se celá situace měla odehrát u něj na bytě v den, kdy měl koncert zpěvák Adam Mišík, kterého se zúčastnil také Barracuda. Ten se měl poté objevit na after party u Kuběnky doma kde mělo údajně mezi nimi dojít k poměru. Rapper se ale rozhodl po delší odmlce k celé kauze vyjádřit.

„Musel jsem se poradit s právníkem co a jak. Na mě žádný Kuběnka parazitovat nebude. A jestli ta nula bude vypouštět nějaké deepfake nebo jiné sr*čky, tak jí celý život nebude stačit na to, aby platila pokuty. Podávám žalobu a celá kauze je jenom kvůli tomu, že nastavuji lidem dobrou tvář a jenom proto, že jsou ze stejného města jako já,“ sdělil svým sledujícím Barracuda na Instagramu.

I když Barracuda nikdy nesdělil, že by byl homosexuál, zprávy, které poslal influencerce Simoně Tvardek, jsou velmi znepokojující.

„Je pravda, že tíhnu hodně k mysticismu a ten bývá i hodně sexuální. Vyvolávám ženské duchy a ty pak j*bu,“ psal Barracuda ve zprávách na Instagramu. Celou kauzu navíc doplňuje věta z rapperovy nové skladby „Začínám se cítit jako Freddie Mercury, p*ča už mě nudí, asi začnu p*chat kluky“.

Kauza se okamžitě začala řešit na všech sociálních sítích a spousta lidí zastává názor, že k poměru mezi oběma muži skutečně došlo.

Podle youtubera Sibiřana, který natáčí reakce na dění na českém internetu, si ale Kuběnka tímto tvrzením chce pouze zvýšit sledovanost na platformě Herohero, díky které si může přijít ke slušným penězům. Celé vyjádření ke kauze si totiž údajně zájemci mohou poslechnout právě na HeroHero, musí si však zaplatit za jeho zpřístupnění.

Kvůli této informaci se Kuběnkovi a jeho kamarádce Denise Kouřílkové zvýšil počet předplatitelů na jejich společném profilu KONTROVERZNÍ, kde se má celé vyjádření objevit. V současné době si za zpřístupnění profilu zaplatilo přes 4400 lidí.

Zvýšenou pozornost zaznamenal také instagramový profil Barracudy, kterému od doby, kdy se celá kauza začala řešit, vzrostl počet sledujících zhruba o 13 tisíc. „No stress. Vstávám a jdu na vyjádření. Nechtěl jsem to dělat, ale protože je to ubohé,“ napsal rapper na svém Instagramu. Od té doby sledující netrpělivě čekali na další zprávu, která by potvrdila nebo vyvrátila Kuběnkovo tvrzení.

Kuběnka si ale stojí za svým a k poměru prý opravdu došlo. Influencer ale neměl být tím, kdo měl o sexuální styk zájem. Podle něj si ho totiž Peter vyhlídl sám a Kuběnka se nechal svést. „Vzniklo to tak, že přišel ke mě na byt. Nebylo to ale tak, že já bych ho nějak chtěl nebo sváděl, lol. Týpek tam šel s tím, že mě chce a to dostal,“ vyjádřil se ke kauze pro redakci Antiyoutuber.cz Kuběnka. Informaci o jejich údajném poměru měli rozšířit lidé, kteří v onen večer byli spolu s nimi na after párty. „Lidi vidí, lidi mluví,“ okomentoval to Kuběnka.