Pátek 10. května 2024, svátek má Blažena

Tadeáš Veselý a Tadeáš „Mawar“ Růžička | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Tadeáš Veselý se utká s Mawarem. Fanoušci si myslí, že se jedná o sebevraždu

Profesionální zápasník Tadeáš „Mawar“ Růžička se utká s Tadeášem Veselým. Pravidla ovšem budou upravena ve prospěch Veselého. Podle většiny nemá ani tak Veselý šanci a někteří zápas označují jako sebevraždu. Při tiskové konferenci byl Růžička ve svém živlu a je připravený Veselému za všechny ublížit.
  12:27

Jedním z nejočekávanějších zápasů, které se uskuteční na pátém galavečeru organizace Clash of the Stars, bude střet Tadeáše „Mawara“ Růžičky a Tadeáše Veselého. Bude ovšem naprosto odlišný od těch, které jsme mohli na předešlých turnajích vidět. Růžička je totiž profesionální zápasník a proto budou jeho možnosti v zápasu omezeny.

Aby měl totiž Veselý alespoň nějakou šanci, bude mít Růžička dvaceti uncové rukavice, které se používají na box. Navíc bude smět pouze boxovat, bránit se složení na zem a pokud se případně dostane na zem, bude se moct pomocí zápasnické techniky dostat zpátky do stoje. Podle většiny diváků Clash of the Stars nemá Veselý ani tak žádnou šanci.

JAK TOHLE DOPADNE? Už máte lístky do haly?

25. dubna 2023 v 13:15, příspěvek archivován: 26. dubna 2023 v 12:08

Celý spor vznikl na minulém galavečeru po zápasu Veselého. Růžička, který se dostal až ke kleci, bránil Veselému v odchodu. „Ať to prase pustí ke mě. Tak co je ty b*zerante? Čekám na tebe. Pojď sem,“ křičel na Veselého Růžička. Veselý však zůstal stát na místě a ochranka poté odvedla Růžičku pryč od klece. Celá aréna však podporovala Růžičku. Veselý se poté sebevědomě vyjadřoval na Instagramu i přes to, že v aréně měl z Růžičky evidentně hrůzu. Vyzval ho na zápas a všichni se mu za to smáli. Dokonce i Růžička byl překvapený, ale neměl s výzvou žádný problém. Sám totiž ví, že jakožto profesionální MMA zápasník, nebude mít žádný problém Veselého porazit.

„Nevím, jestli je tohle nějakej špatnej vtip, nebo jenom můj nejlepší den v životě. Že by se prase, které se schovává, odhodlalo si to se mnou dát? V dnešní době trpí strašně moc lidí tendencí sebepoškozování a ubližování si a on je přesně tenhle příklad a já budu jeho den zúčtování,“ reagoval na výzvu Růžička. Zpráva o tom, že Růžička přijal nabídku zápasu, obletěla celý český internet. Podle Růžičky je totiž Veselý urážka bojových sportů a proto je připravený dát mu co proto. Veselý navíc uráží koho může, sám si říká „Gangsta“, ale když se dostane do úzkých, nevzmůže se na nic jiného, než na okamžité zavolání policie. Kvůli tomu mu fanoušci Clash of the Stars dali přezdívku „Hey Siri call 158“ a každému je pro smích. Tentokrát si ovšem vzal opravdu velké sousto.

@tadyonee si jede do Prahy pro další trofej do sbírky

Jeden z aktuálně největších talentů české scény se po úspěšném startu na #rfawarmup a extresní výhře na #RFA5 vrací zpět do boje

Rozhodně se tak můžete těšit na 100% agresi, kterou Růžička přináší do každého svého zápasu.

❓Kdo by měl být podle vás jeho soupeř

RFA7 | Praha - Sportovní hala Královka | 17.12.2022

➡️Vstupenky v síti @ticketportalcz ⬅️

#rfa #dogfight #box #goodlife #cagefight #moneyfight #slovakia #ceskarepublika #marpo #ilia #praha #box #fight #fightnight #tko

18. listopadu 2022 v 19:21, příspěvek archivován: 26. dubna 2023 v 12:08

Když se Veselý objevil na úvodní tiskové konferenci k pátému galavečeru, téměř každý na něj začal křičet a dokonce ho fanoušci Růžičky několikrát uhodili do obličeje. Růžička má totiž obrovskou fanouškovskou základnu a někteří z nich jsou také zápasníci. Veselý se sice snažil tvářit sebevědomě, ale divákům bylo jasné, že má velký strach. Při nástupu na pódium na něj lidé bučeli a také házeli různé věci. Veselý řekl, že je slavnější než Růžička a všichni se mu za to vysmáli. „To se spíš můžete zeptat tady fanoušků. První důvod, proč jsem mu chtěl rozšlapat hlavu, byl za to, jak se na těch sociálních sítích vyjadřuje, co předává té mladé generaci a hraje si na rádoby gangstera,“ vysvětlil Růžička a sklidil obrovský potlesk.

Veselý totiž svým chováním na sociálních sítích pobuřuje mnoho sledujících. Brousí si na něj zuby tedy kde kdo. Zvláštní je, že ze všech lidí, kteří s ním chtěli zápasit, si vybral právě Růžičku. Veselý chtěl podle mnohých pozornost médií a také získat více sledujících na sociálních sítích. Růžička je však profesionální zápasník a nechce se držet zpátky poté, co se mu Veselý na sociálních sítích vysmíval. „Já nejdu vyhrát. Já ho chci zničit, ublížit mu a jestli on to odklepe, tak já budu pokračovat. Mě nezastavěj, já mu ublížím za vás za všechny,“ oznámil Růžička.

@tadyonee se v kleci ani neohřál a soupeře nekompromisně vybavil už v prvním kole‼️

RFA6 | Prievidza - Sportovní hala | 12.11.2022

Vstupenky v síti @predpredaj.sk

#fight #rfa #legend #realfight #kick #boss #versus #fightnight #sport #legend #ko #tko #moneyfight #extreme #goodlife #cage #cagefight #dogfight #prievidza

30. října 2022 v 15:35, příspěvek archivován: 26. dubna 2023 v 12:09

Když došlo na závěrečný staredown Růžička sebevědomě došel až ke svému soupeři. Z nenadání Veselého trefil do obličeje a začala strkanice, kterou musela vyřešit ochranka. Když Veselý odcházel z pódia, udeřil ho do obličeje další člověk z davu. Někteří nechápou, proč se i přes tolik velkou nenávist všech, Veselý stále vrací do Clash of the Stars. Odpověď je zřejmá, kvůli sledovanosti.

Tentokrát však, podle většiny lidí, dostane opravdový výprask a někteří dali jejich zápasu název „Sebevražda“. Růžička je totiž ve své profesionální kariéře známý pro svou dravost a také se nebojí bolesti. Na druhou stranu Veselý byl z rány, kterou mu Růžička dal, přinejmenším zaskočený. Navzdory tomu, že bude v zápase omezený stanovenými pravidly, s kurzem 1,04 je Růžička jasným favoritem. Veselému byl naopak přidělen kurz 9,00.

Témata: Mawar