Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Vystříkal Tadeáš Veselý pepřový sprej na Fayneho? | foto: Youtube.com

Nastříkal Tadeáš Veselý pepřový sprej na Fayneho? Lidé na sítích spekulují o tom, že to bylo sehrané

Tadeáš Veselý opět vystříkal zřejmě pepřový sprej na svého protivníka Fayneho. Většina fanoušků Clash of the Stars nechápe, jak se to mohlo stát. Jak to, že ho ochranka neprohledala, ptají se. Podobným pochybovačům vyslal Fayne jasný vzkaz. Podle šéfa organizace takové jednání nezůstane bez následků. Veselému prý udělil pokutu.
  11:42

Bojová organizace Clash of the Stars si opět pro fanoušky připravila další velice pikantní rozhovor dvou bojovníků. V rámci série předzápasových rozhovorů s názvem „B4THECLASH“ vyzpovídal šéf organizace Tomáš Linh Le Sy youtubera Miroslava Lonera alias Fayneho a jeho protivníka a známého potížistu Tadeáše Veselého. Celý rozhovor proběhl překvapivě téměř v poklidu. Ke konci se však stalo něco, co nechápe většina fanoušků organizace. Veselý vytáhl záhadný sprej a jeho obsah vystříkal Faynemu do obličeje. Podle některých lidí se jednalo o sehrané divadlo.

Le Sy se už chtěl přesunout k poslední části rozhovoru, a to k telefonátům od fanoušků. Nestihl však ani doříct celou větu, Veselý vytáhl jakýsi sprej z kapsy a vystříkal s ním Faynemu obličej. „To je č*rák. A m*dám to celý tady do p*či. Polibte mi p*del č*ráci,“ říká rozhněvaný Fayne mimo záběr kamery. „Co je? M*dko,“ konfrontuje Veselý Fayneho, když ho odvádí ochranka. Následně ze scény odejde i překvapený Le Sy a více jak deset minut se nic neděje.

„Přátelé, tak stalo se to opět. Opět vystříkal Tadeáš Veselý Fayneho nejspíš pepřovým sprejem. Dnešní rozhovor tímto ukončuji. Tadeáše čeká velká finanční pokuta,“ přichází Le Sy před kameru a ukončuje těmito slovy celý rozhovor. Později se k celému incidentu vyjádřil na svém Instagramu i samotný Veselý. „Lidičky, sice jsme nějakou pokutu dostali, ale co. My se z toho nepo*ereme,“ říká Veselý a láká své fanoušky na svůj nový merch.

Chyběl jsem vám
Foto @adamkiraly_

13. prosince 2023 v 12:06, příspěvek archivován: 19. ledna 2024 v 11:17

Diváci organizace momentálně na sítích vyjadřují veliké nepochopení. Nechápou, jak je možné, že ochranka do klubu Duplex, kde se celý rozhovor odehrával, Veselého pustila bez prohledání. „Jak to, že ho automaticky ochranka před vstupem neprošacuje? Hlavně že Bejrovi dáte kazajku,“ píše pod záznam z rozhovoru na YouTube jeden uživatel. „Podle mě nesmysl. Pokud by to byl fakt pepřový sprej, takhle by tam Le Sy určitě nezůstal stát, aniž by zakašlal, protože to byl takový mrak a ten by ho trefil taky. Takže to trošku borci nedopilovali,“ vyjadřuje své nepochopení další.

Pro podobné pochybovače má Fayne jasný vzkaz. „Těm pár lidem co píšou, že to byla voda, nebo že to bylo nahrané, bych ten pepřák nastříkal přímo do s*ací díry,“ píše Fayne na svém Instagramu. Postupně po incidentu informoval své fanoušky, jak se cítí a popsal své pocity. Vidí prý hůř na jedno oko a hůř se mu dýchá. „Chrchlám h*vna. Jo, fakt m*dka takhle týden před galavečerem,“ doplňuje.

Celý rozhovor se až do tohoto momentu nesl v celkem poklidném duchu. Jen jeden moment mohl zřejmě předpovědět to, co se ke konci stalo. Veselý zničehonic vytáhl sprej do pusy s stříkl ho na Fayneho. „Ty č*ráku zk*rvenej. Ty m*dkoši vyj*banej, jdi s tím do p*či,“ reaguje překvapený Fayne a rychle vstává ze židle. Když si však uvědomuje, že se jedná o neškodný ústní deodorant, sedá si zase zpátky.

Příprava na koště v plném proudu!
@clashofthestars

20. prosince 2023 v 9:43, příspěvek archivován: 19. ledna 2024 v 11:17

Jejich zápas je jeden z nejočekávanějších. Oba zápasníci uznali, že do přípravy na jejich předešlý souboj nedali maximum. Nyní se však pořádně připravují, aby svého protivníka v kleci pořádně potrápili. Změny, kterou si prošel Veselý, si všimlo i mnoho fanoušků. „Respekt, že jsi zhubl. Jen tak dál,“ píše do komentářů pod příspěvek Veselého na Instagramu jeden uživatel. Veselý je sice podle kurzů stále outsider, avšak ne tak velký, jak v minulých zápasech. Na Fayneho je momentálně na Fortuně vypsán kurz 1.30 a na Veselého 3.03.

Témata: Tadeáš Veselý