Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Rady, Tadeáš Veselý a Karlos Benda | foto: Antiyoutuber.cz

S kým se popere Veselý? Vyzval ho Benda, nakonec to má být Fayne. Organizátoři o tom nic neví

Tadeáš Veselý, známá kontroverzní persona českého internetu, má několik možných soupeřů do Clash of the Stars. Mezi nimi je například Karlos Benda, Fayne, Sickbrain, Rady nebo rapper Sensey. Bendovi odpadl vyzyvatel a je nyní volný. Veselý však o zápas s Bendou zřejmě zájem nemá. Tvrdí, že bude zápasit s Faynem.
  15:48

Tadeáš Veselý je momentálně výrazná postava českého bizarního internetu. A to i přes to, že vlastně nic moc nedělá a nevytváří žádný originální obsah. Proslavil se hlavně díky Clash of the Stars. Nyní si hledá dalšího protivníka. Dle jeho slov ho už však našel. Má to být youtuber Fayne. „Potvrzený je Fayne, momentálně jedu podepsat smlouvu,“ vyjádřil se pro antiyoutuber.cz Veselý.

Spolupromotér Clash of the Stars Jakub Jíra o tom však prý nic neví. „Snaží se vás mystifikovat. Nic domluveného, ani podepsaného není. S Tadeášem řešíme nějaké varianty, takže se možná na dalším Clashi objeví,“ řekl pro antiyoutuber.cz Jíra.

Jakub Jíra promluvil o zákulisí Clash of the Stars.

Veselý proti sobě poštval většinu české jak influencerské, tak divácké scény. Hrotí se například se zápasníkem z minulých galavečerů Clash of the Stars Karlosem Bendou. Už před delší dobou na internet unikly hlasové zprávy, ve kterých ho Benda vyzývá na zápas. „Ať se podepíše smlouva a klidně s tebou do zápasu půjdu. Jediná moje podmínka je, aby sis udělal testy na steroidy a drogy,“ reaguje Veselý na výzvu Bendy.

I když je Clash of the Stars organizace, ve které bojují amatérští zápasníci, snaží se obecná pravidla bojových umění dodržovat. Důležité jsou váhové kategorie. Do zápasu by tedy neměl nastoupit například padesáti kilový zápasník proti sto kilovému. „Pro Tadeáše je určitě nejzajímavější Rady. Ten je vlastně z těch potencionálních vyzyvatelů těžší než Tadeáš. Bylo by to poprvé co by měl Tadeáš těžšího soupeře než je on sám,“ doplňuje Jíra.

Youtuber Rady.

Jíra však říká, že si není jistý, zda by Rady do zápasu nastoupil. Je prý zaujatý vůči jemu a jeho podnikání, takže pokud by se zápasu nezúčastnil, tak by to bylo kvůli Jírovi. „Těžko říct, jestli by do toho šel, kdybych v Clashi nebyl. Je to takovej ten typ člověka, co se bojí dostat ránu, něco jako Adam Kajumi,“ vyjadřuje se Jíra na adresu Radyho.

Rady však už dříve ve videu řekl, že o zápasy zkrátka nemá zájem. Zároveň netušil, kdo Tadeáš Veselý vůbec je, žádný spor mezi sebou nemají a zápas by tak postrádal i smysl.

Jíra se také svěřil, že v budoucnu by se v kleci mohl objevit i on sám. Možným protivníkem by se mohl stát youtuber Martin Mikyska alias Mikýř. Jíra by po něm toužil i proto, že nesouhlasí s tím, jak o něm Mikýř mluví. „Váhově je podobnej jako já. Takže já jsem pro. Uděláme to klidně zadarmo, všechny peníze půjdou na charitu. Bude to ale pod Clash of the Stars,“ dodal Jíra.