Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

Fayne vs Tadeáš Veselý | foto: Youtube.com

Tadeáš Veselý postříkal Fayneho pepřákem. Přinesl si s sebou i pistoli, z rozhovoru ho vyhodili

Clash of the Stars se blíží a máme za sebou další rozhovor Before the Clash. Promluvit si přišli Tadeáš Veselý a Fayne. Tentokrát se situace však vyostřila natolik, že byl Veselý z místa vyveden. Fayneho totiž postříkal pepřovým sprejem. Přinesl si s sebou prý dokonce i pistoli.
  13:08

Další galavečer Clash of the Stars se kvapem blíží. Tentokrát si do předzápasového rozhovoru pozval šéf Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy Tadeáše Veselého a Fayneho. Oba zápasníci si stihli vyměnit pouze pár slov, než se vše zvrtlo. Důvod jejich sporu většina zřejmě zná už z tiskové konference. Tam se Veselý omluvil Faynemu za nemístné narážky vůči jeho rodině. Ten však jeho omluvu nepřijal, a tak se naštvaný Veselý pořádně vyzbrojil na další setkání s ním. Fayneho i Le Syho postříkla pepřovým sprejem. Přinesl si s sebou prý dokonce i pistoli.

Veselý je známý pro své nevšední chování. Už jeho přezdívka „gangsta boy“ o něm něco málo vypovídá. Jak sám říká, chce dělat show. To se mu také bez pochyby daří. I špatná reklama je pro něj dobrá. Má za sebou nespočet peprných kauz spojených jak s předávkováním, tak například dokonce i s napadením. Za humorné považují uživatelé také video, ve kterém ho jistý muž konfrontuje na ulici. Veselý na něj chtěl zavolat policii, a tak česko–anglicky řekl do telefonu „Hey Siri, call sto padesát osm,“. Tentokrát to už ale přehnal.

@bestcleaningkit Tadeáš🤡🤡 #foryoupage #clashofthestars #fight ♬ původní zvuk - 🔱Best for your apple device🔱

Jak to celé vzniklo a co se vlastně stalo? Le Sy se nedostal ani k první otázce, když ho přerušil Fayne. „Já tady mám pro Tadeáše takový dárek,“ předává Fayne Veselému klaunský nos. „Vem si to, dej si to normálně na frňák,“ doplňuje Fayne. Přirovnání ke klaunovi se Veselému zřejmě nelíbilo a dal Faynemu facku. Oba zápasníci v tu chvíli rychle vystartovali ze židlí a začali na sebe pokřikovat různé nadávky. Po chvilce se opět posadili a na pár sekund to vypadalo, že by se mohli uklidnit a rozhovor by pokračoval dál.

Veselý byl však připraven zřejmě na vše. Poté, co se Fayne pokusil o opětovné zasazení rány do obličeje Veselému se vše zvrtlo. Ten vytáhl pepřový sprej a postříkal protivníkovi obličej. „Jo tak takovýhle h*vna jo? Ty jsi frajer. Pojď bez nějakých p*čovin. Co tady tohle stříkáš,“ pokřikuje naštvaný Fayne na Veselého. Po této konfrontaci si oba influenceři mezi sebou vyměnili, ještě několik narážek, včetně slovního útoku na rodinu.

V živém vysílání tak nastala zhruba dvacetiminutová pauza, kterou krátce vyplnil Veselý streamem na jeho Instagramu. „Fayne teď brečí na záchodě“ vysvětluje Veselý, co se dělo. Fayne byl skutečně v tu chvíli na toaletě, kde si společně s Le Sym omýval obličej od pepřového spreje. Následně byl Veselý z prostorů vyveden. „Přiznám se, že nevím, jak teď pokračovat. Tadeáše jsme vyhodili pryč samozřejmě,“ vítá Le Sy diváky u pokračování rozhovoru. „Já jsem se normálně sebral a odešel jsem,“ vysvětluje Veselý pro antiyoutuber.cz, že odešel prý z vlastní vůle.

Pepřový sprej však nebyla prý jediná zbraň, kterou si Veselý s sebou na rozhovor přinesl. V zákulisí měl totiž vytáhnout i pistoli. „Nebyl to jen pepřák, co jsme tady v zákulisí mohli vidět. Normálně tady měl u sebe zbraň,“ komentuje Fayne. „Věřím tomu, že to byla plynovka, že to nebyla normální zbraň,“ doplňuje Le Sy. „Pistoli jsem tam žádnou neměl. Těšte se na zápas lidi,“ sdělil nám Veselý, že u sebe jinou zbraň neměl.

Je zřejmé, že by tato situace mohla Veselému pěkně zavařit. Sám Le Sy řekl, že je Veselý velký showman. Toto už prý ale dle něj přehnal. „Tohle bylo už hodně přes čáru. To se nehodí a je to nebezpečné. Po zápase se rozhodneme, jak s Tadeášem naložíme,“ vysvětluje Le Sy, jak tuto situaci budou řešit.

Témata: Tadeáš Veselý