Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Tadeáš Veselý | foto: Tilen Vajt/Pavel Dvořák

Tadeáš Veselý údajně bojoval přes zákaz lékařů. Clash s vyjádřením čeká

Jedním z nejvíce očekávaných zápasů posledního galavečera Clash of the Stars byl Tadeaš Veselý proti Faynemu. Zápas Tadeáše Veselého, kterému mnoho návštěvníků večera neřeklo jinak než tlustá svině, dopadl podle očekávání. Jenže podle Veselého to mělo svůj důvod. Jeho zdravotní stav mu prý původně neměl dovolit do zápasu ani nastoupit. Organizace Clash of the Stars teprve chystá vyjádření.
  16:00

Zápas Tadeáše Veselého a Miroslava Lonera alias Fayneho byl ten z očekávanějších na čtvrtém galavečeru Clash of the Stars. I proto, že jejich spor je známá věc. Začalo to tím, že se Veselý navážel Faynemu do rodiny a skončilo tím, že mu vystříkal slzný sprej do obličeje. Nejen Fayne, ale i většina sledujících se nemohla dočkat, až se utkají v kleci. Den zápasu nebyl pro Veselého zrovna šťastným. Po zhruba dvou minutách se prý zranil a zápas vzdal. Tomu se však dalo zabránit. Do zápasu prý původně neměl nastoupit, kvůli jeho špatnému zdravotnímu stavu. To tedy alespoň tvrdí Veselý.

Jak to celé doopravdy bylo se Clash of the Stars vyjádří exkluzivně pro antiyoutuber.cz v tomto týdnu.

Jako většina zápasů, byl i tento vcelku krátký a skončil už v prvním kole. Ačkoliv byl Fayne jasným favoritem a většina očekávala, že bude jasně dominovat, tak realita byla jiná. Do zápasu nastoupili oba zápasníci s velice podobnou přípravou. Jejich zápas byl vcelku nezáživný a oba byli na dosti podobné úrovni. Nakonec však vyhrál Fayne, jelikož se Veselý vzdal. Údajně kvůli zdravotním komplikacím. Dá se tedy říct, že měl Fayne štěstí. Na výhru měli oba zápasníci podobné šance.

Veselému se mělo udělat špatně už den před zápasem. „Už večer před zápasem Tadeáš začal zvracet. To jsem ještě nevěděla, že zvrací krev. I druhý den mu bylo blbě. Stěžoval si, že ho bolí záda tam, jak má ledviny,“ vysvětluje pro antiyoutuber.cz přítelkyně Veselého Tereza Taliánová jeho zdravotní stav.

Dokonce i prý přes výzvy přítomných lékařů, kteří mu říkali, že by do zápasu neměl nastupovat, se Veselý rozhodl, že do toho půjde. „Já jsem nastoupil jenom z toho důvodu, že jsem to vyhrotil a byl bych za m*dku, kdybych nenastoupil,“ říká Veselý. „Já jsem měl v plánu, že nastoupím a půjdu se porvat. Pak jsem se ale otočil a prasklo mi v tom. Byl jsem bolestí úplně v koncích,“ doplňuje Veselý.

Dle spolupromotéra organizace Jakuba Jíry to však není pravda. „Zdravotní prohlídkou projdou před zápasem všichni,“ upřesňuje Jíra. Do zápasu tak tedy dle něj nastoupil bez zřejmě viditelných zdravotních komplikací.

Když se chtěl Veselý dostat z klece, tak mu zatarasil cestu zápasník z Oktagonu Tadeáš Růžička známý také jako Mawar. Veselého začal vyzývat na zápas a pokřikoval na něj různé nadávky. „Neznáme se s ním osobně, nevím, co má s Tadeášem za problém a vůbec netuším, proč to udělal,“ vysvětluje Taliánová, že to bylo poprvé, co Mawara viděla.

Dostat se ven z místa konání akce bylo prý velmi náročné. „Na Tadeáše se rozhodlo seběhnout před O2 Universum asi sto padesát lidí. Jsou to lidi třeba od Luktumy a Michálka,“ vysvětluje Taliánová, jak se báli, že je někdo napadne, hned jak opustí areál. „Tadeáš tak musel zaplatit securiťákovi, aby nás odvedl do taxi,“ doplňuje Taliánová.

Po zápase se však Veselý do nemocnice nevydal. Vzhledem ke svému stavu se zřejmě rozhodl vydat spíše na hotel a nemocnici navštívil den poté. „Dojeli jsme do nemocnice. Chtěli si mě tam nechat, já ale nezůstanu v nemocnici. Takže zítra si tam jdu pro výsledky,“ říká Veselý, že se do nemocnice vydal až den po galavečeru. „Snad tam nebude velký zánět. Snad si to vyléčím antibiotiky, jinak to bude muset být operace,“ doplňuje Veselý. Důkazy pro to, že byl skutečně v nemocnici, však nepodal.