Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Tadeáš Veselý | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Bojovník Veselý musel být připoután k nemocničnímu lůžku. Napadl personál a policii

Tadeáš Veselý, známý především z Clash of the Stars, v minulém týdnu živě vysílal z jednotky intenzivní péče. Podle jeho slov mu někdo dal do pití plato xanaxů a on si tři dny nic nepamatuje. Popsal, že ho nemocniční personál musel připoutat k posteli, protože byl agresivní. Myslí si však, že se celá situace dala zvládnout lépe.
  19:00

Tadeáš Veselý je jednou z nejvýraznějších postav galavečerů Clash of the Stars. Objevil se už na dvou z nich a jeho zápasy byly fanoušky velmi očekávané. Zároveň je spojován s mnohdy kontroverzním chováním na sociálních sítích. Teď své sledující překvapil příspěvky z jednotky intenzivní péče.

Veselý se svými sledujícími sdílí mnoho situací ze svého soukromého života. Před několika dny začal na Instagramu živě vysílat živě z jednotky intenzivní péče v hořovické nemocnici. V pozadí byly slyšet šokované sestry, navzdory tomu Veselý streamoval dál. Tvrdil, že zbil čtyři policisty a má zlomený nos.

Redakci antiyoutuber.cz po svém propuštění z nemocnice celou situaci popsal a přiblížil, co se tehdy vlastně stalo. „Někdo mi hodil do pití plato xanaxů, byl jsem úplně mimo. Došel jsem ke kamarádům a ti mě odvezli do nemocnice, mám z toho třídenní okno. Ani nevím, jak dlouho jsem v té nemocnici vlastně byl,“ popisuje Veselý. Prý mu léky bez jeho vědomí dali spoluhráči na florbale.

„Nechtěli mě z nemocnice pustit na revers, tak se ve mně probudil pud sebezáchovy. Chtěl jsem jít domů, tak jsem začal být agresivní. Pak mě tam dokonce i připoutali k posteli,“ říká a ukazuje modřiny na rukou, které by měly být důkazem. Prý totiž celé situaci nepomohlo ani to, že jeden z lékařů chtěl přítelkyni Veslého vyvést a on se tak rozhodl bránit, což by udělal, jak on tvrdí, každý muž.

Celý zbytek jeho pobytu ho hlídala policie, aby neublížil někomu z personálu nemocnice. „Pak pro mě přijela do nemocnice máma. K lehkým zraněním na personálu došlo, ale přece by měli být všichni z nich vyškolení umět pracovat s lidmi v takovém stavu, v jakém jsem byl já,“ myslí si Veselý. Celá situace se dala zvládnout podle něj lépe a k žádnému napadení nemuselo dojít.

Veselý se rozpovídal nejen o proběhlé hospitalizaci, ale i o plánech do budoucna. Podle něj se fanoušci mohou brzy těšit na další zápas na jednom z nadcházejících galavečerů Clash of the Stars. Popsal také jak se vypořádává s negativními komentáři a s kritikou. Rozhovor s ním vychází na webu antiyoutuber.cz už v úterý.