Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch

B4 The Clash mezi Tadeášem Veselým Tadeášem „Mawarem“ Růžičkou | foto: Tilen Vajt/Pavel Dvořák

Veselý dostal kopačku od Mawara do hlavy. Before the Clash navštívil i psychopat Bejr

Nadcházející galavečer bojové organizace Clash of the Stars se blíží a máme za sebou další zřejmě nejočekávanější rozhovor Before the Clash s Tadeášem Veselým a Tadeášem Mawarem Růžičkou. Vyostřený spor, který mezi těmito zápasníky panuje, je až hmatatelný. Na začátku rozhovoru se na scéně objevil i psychopat Bejr, který napadl Le Syho. Mawar to nakonec ukončil kopancem do hlavy Veselého.
  12:33

Bojová organizace Clash of the Stars u nás nemá obdoby. Bizarní zápasníci a situace, které se v rámci akcí Clashe objevují, jsou často k popukání. O napodobeninu této organizace se pokusil tak zvaný Red Face, který však špatně pochodil. Oproti Clashi nemá šanci na úspěch, tvrdí většina. Zápasnická karta následujícího galavečera je přeplněná zajímavými zápasníky, přičemž ti dva zřejmě nejžhavější se nyní objevili ve společném rozhovoru. Šéf organizace Tomáš Linh Le Sy se pokusil vyzpovídat profesionálního zápasníka Tadeáše Mawara Růžičku a Tadeáše Veselého. Tito jmenovci v rozhovoru ukázali, jaká zášť a nenávist mezi nimi panuje. Došlo i k fyzickým potyčkám.

Pátý galavečer organizace většině fanouškům doslova vyrazil dech. Po ne zas tak záživné čtvrté řadě přichází pátá, jejíž zápasnická karta je doposud jak samotnou organizací, tak veřejností považována za tu nejzajímavější a nejlepší vůbec. Téměř každý zápas je něčím specifický, přičemž o spory mezi zápasníky není nouze. Od úvodní tiskové konference na které byli představení všichni bojovníci, se masivně zvedá sledovanost všech událostí spojených s organizací. Lístky na samotný galavečer byly vyprodané za pouhé dva dny. Veliká popularita Clashe jde vidět tedy i na sledovanosti, kdy za pouhých pár hodit nasbíral na YouTube rozhovor s Růžičkou a Veselým téměř dvě stě padesát tisíc zhlédnutí.

Tento rozhovor byl tedy jeden zřejmě z nejočekávanějších vůbec a dává smysl proč. Veselý je označován za nejvíce nenáviděného zápasníka v historii organizace. On sám si to uvědomuje a přispívá tomu svým chováním. Že ho veřejnost nemá zrovna v lásce se ukázalo na tiskové konferenci, kde dostal několikrát pěstí do obličeje od náhodných fanoušků v Duplexu. Ostatní po něm házeli něco podobající se vajíčkům a téměř pokaždé když promluvil, na něj začali křičet a bučet. Čím si Veselý zřejmě zpečetil osud bylo to, když při rozhovoru vystříkal slzný sprej do obličeje svého protivníka Fayneho.

To naštvalo i známého profesionálního zápasníka Růžičku, který se ho pokusil napadnout, když Veselý odcházel z klece po zápase. Jelikož se mu to nepovedlo, tak se zřejmě rozhodl, že ho ukončí v samotné kleci v jejich společném souboji. Veselý zápas přijal a organizace proti tomuto vypjatému sporu neměla co namítnout a rozhodla se, že tyto bojovníky mezi sebe do klece postaví. Málo fanoušků by si zřejmě myslelo, že má Veselý proti Růžičkovi v zápase šanci na úspěch. Organizace tak upravila pravidla, aby se ten rozdíl ve zkušenostech lehce vyvážil. Růžička bude moct bojovat jen dle pravidel boxu s obrovskými rukavicemi. Veselý na druhou stranu bude moct používat veškeré techniky z MMA.

V jejich společném rozhovoru se ukázalo, jaká nenávist a zášť mezi oběma zápasníky je. Dle komentářů pod videem se většině sledujícím zdá, že byl Veselý velice nervózní. „Nejlepší je, jak Veselý je očividně celou tiskovku zes*anej až za ušima a jen protože ví, že má za sebou dva velký kluky, tak dělá ramena. Na staredownu byl pos*anej až za ušima,“ píše jeden uživatel. „To je snad poprvé kdy vidím v Clashi Tadeáše Veselého, že má fakt strach. Jak na Mawara vylil tu vodu, tak je vidět že přemýšlí, jestli to má udělat,“ píše další.

Ačkoliv nemálo sledujících většinu rozhovoru označuje za poklidný, bez větších potyček, pár se jich odehrálo. V jednu chvíli se například zničehonic Veselý rozhodl, že na svého protivníka vylije obsah své skleničky. Růžička nečekal a rychle reagoval. Ten po něm svojí skleničku rovnou hodil a pokusil se na něj zaútočit. Takové spory však ochranka zřejmě čekala a byla na ně avizovaná, a tak rychle oba zápasníky chytila a znemožnila jim jakýkoliv fyzický atak.

Jeden zajímavý spor se na začátku rozhovoru odehrál, přičemž však ani nebyl mezi zápasníky. Na scénu zničehonic vběhl známý youtuber psychopat Aleš Bejr. Ten je v organizaci v poslední době známý hlavně kvůli jeho sporu s Le Sym. Veřejnost ho také obviňuje z toho, že na jedné tiskovce vystříkal pepřový sprej, k čemuž však prý doposud nejsou žádné důkazy. Chvilku po začátku rozhovoru tak vběhl na scénu a pokusil se napadnout Le Syho. „Absolutně tady nemáš co dělat Aleši! Vypadni pryč, my tady máme práci. Co to zase máš na sobě? Ty se běž léčit ty magore,“ křičí Le Sy na Bejra, když ho odvádí ochranka.

Celý rozhovor byl klasicky zakončený stare downem, který se i tentokrát neobešel bez potyčky. Když se k sobě zápasníci přiblížili, tak Mawar vyslal tvrdý high kick do hlavy Veselého. Ačkoliv to přezdívaný „Gangsta boy“ ustál, šlo vidět, že ho to pořádně rozhodilo. Za tento kop, byl následně Růžička velice oceňován v komentářích fanoušky. „Pěkná kopačka od Mawara. Nebyla nejlepší, ale tvářička tomu prasátku pak pěkně zčervenala,“ píše jeden uživatel. Tento zápas, stejně jako všechny další proběhne tedy na již pátém galavečeru organizace už brzy a to desátého června v O2 Universum. Dle reakcí veřejnosti jde vidět, že zápas mezi těmito bojovníky je jeden z nejočekávanějších.