Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Tadeáš Veselý | foto: Tilen Vajt/Pavel Dvořák

Tadeáš Veselý dál hledá soupeře do klece. S jedním adeptem se popral a skončil na policii

Tadeáš Veselý se zase dostal do konfliktu. Spor mezi ním a umělcem Sickbrain se vyhrotil z nadávek a výhrůžek až k fyzickému napadení. Veselý následně skončil v záchrance a na policii.
  17:01

Tadeáš Veselý je známý pro kontroverzní konflikty, výroky a kauzy. V minulosti se několikrát dostal do konfliktů s policií, kterou, jak sám říká, nemá rád. S policisty se střetl i tentokrát. Na svém Instagramu sdílel video, na kterém sedí na policejní stanici. Videu však předcházely další fotky a videa ze sporu s umělcem, který si říká Sickbrain.

Sickbrain je český umělec, vydávající převážně pop rapové songy. Mezi jeho nejznámější spadá „Už to nedávám“ ve spolupráci s Nikolou Majerčakovou, nebo „Ona“. Momentálně pracuje na novém tracku s raperkou Natalkan queenmrdu a raperem Otto Ferocity.

Na prvním videu jde vidět, jak Veselý stojí před domem umělce Sickbraina a křičí na něj. „Okamžitě pojď ven. Čekám tady na tebe pojď ven dělej,“ křičí Veselý na Sickbraina. Ten si to nenechal líbit a vyšel ven. „Dobrý, jdu ven jo? Jdu ven ty zm*de. Počkej rozdáme si to venku,“ reaguje v tu chvíli Sickbrain na svém Instagram příběhu.

„Ten Sickbrain je blázen. Dokonce na Tadeáše vypustil svýho dalmatina,“ řekla pro antiyoutuber.cz přítelkyně Tadeáše a herečka Tereza Taliánová.

Následně se Veselý a Sickbrain dle jejích slov porvali. Odvodit se to dá také díky fotce ze záchranky, kterou na svém příběhu sdílel Veselý. „Chci ho do klece. Říkáš, jak jsi fér, ale tohle fér nebylo. V kleci tě rozsekám ty hrdino,“ napsal Veselý k fotce ze záchranky.

Tadeáš Veselý vs Sickbrain

Sám Sickbrain říká, že má video, na kterém jde vidět, jak zmlátil Veselého. Zřejmě kvůli problémům s policií ho však prý nemůže zveřejnit.

„Tadeáš má momentálně zlomenou ruku a v ruce má dráty. Já jsem volala záchranku přičemž jsem oznámila, že se tam prali. Automaticky s nimi přijeli i policajti, který si potom vzali Tadeáše na výslech,“ doplnila Taliánová.

Veselý tedy následně skončil na policejní stanici, kam ho odvezli na výslech. „Byl jsi nefér, já budu taky. Pozdravuj na Pankráci,“ napsal k videu z policejní stanice. V následujícím příběhu sdílel číslo, které je pravděpodobně na Sickbraina.

Tadeáš Veselý na policii

„Nevím, asi si myslel, že si dělám jenom srandu, protože on si jí evidentně dělal,“ reaguje Sickbrain na Veselého. „Ten Sickbrain je v podmínce, takže by i klidně mohl jít zase sedět. To co udělal, je těžký ublížení na zdraví, jedná se snad i o trestný čin,“ doplňuje Taliánová.

Tadeáš Veselý se dle všeho snaží, aby mohl zápasit na jednom z dalších večerů Clash of the Stars. Nedávno například k souboji vyzval youtubera Radyho. Ten však ani nevěděl, kdo Tadeáš Veselý je.

Témata: Tadeáš Veselý