Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Veselý vs Mikulášek v kleci? | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Tadeáš Veselý si vyměnil ostré komentáře s Mikuláškem. Znásilním ti psa, vzkazuje mu Baba Jaga

Influencer a zápasník z Clash of the Stars Tadeáš Veselý se ostře pohádal se zápasníkem Václavem Mikuláškem. Na Instagramu ho označil za vyhořelého zápasníka. Mikulášek z odpovědí moc dlouho nečekal. Počůrám ti tátu a znásilním psa, reaguje. Veselý by si to s ním zřejmě rád rozdal v kleci.
  19:56

Sporů není v bojové organizaci Clash of the Stars nazbyt. Právě osobní neshody dodávají různým rozhovorům a finálním zápasům pořádnou energii a sledovanost. Když se takové konflikty spojí s další nevšedností, rýsuje se jeden z nejzajímavějších zápasů organizace. Jeden takový je momentálně zřejmě na stole. Influencer a zápasník z organizace Tadeáš Veselý se opět škádlí s dalším bojovníkem. Není to poprvé, co si s Václavem Mikuláškem alias Babou Jagou vyměnil ostré i osobní komentáře.

Jejich spor není nic nového. Už s blížícím se koncem minulého roku se Mikulášek na svém Instagramu pustil do Veselého. Tehdy se nechal slyšet, že je podle něj Veselý šikanátor, který by si zasloužil zažít bolest. „Je to přesně ten typ člověka, kterého když pleskneš, tak z něho budou létat jitrnice, jelita, tlačenka, prejt a všechno možný,“ obořil se tehdy Mikulášek do Veselého. Ten však o zápas v jakékoliv podobě zřejmě nestál. Mikulášek se na něm chtěl podle něj pouze přiživit. Nyní se však zdá, že změnil názor.

Začalo to tím, že Veselý na svém Instagramu označil Mikuláška za vyhořelého zápasníka. Trvalo to jen pár minut a Baba Jaga poměrně ostře zareagoval. „Počkej tučko. Vytahám tě za ty basetí uši, co máš pod tričkem. Počůrám ti tátu a znásilním psa,“ reaguje Mikulášek. Takové komentáře na adresu psa Veselému přijdou zřejmě za čárou, vzhledem k tomu, že sám Mikulášek má mít několik psů. „Ty teplouši, nevím, co do toho taháš zvířata. Ale když do toho chceš tahat zvířata, tak se vším všudy bu*erante vyj*banej,“ reaguje Veselý.

„Zvířata se nemohou bránit a ty píšeš jak budeš znásilňovat mého psa? P*čo, vzpamatuj se. Takže jestli chceš bomby, tak jedeme bomby,“ doplňuje Veselý. Mikulášek na toto instagramové story zareagoval se slovy, že se Veselý také bránit nebude. Veselý říká, že se Mikuláška nebojí. „Myslíš, že se z tebe poseru, jak všichni? Že jsi velký, potetovaný a chodíš takhle, že se nevejdeš do futer,“ pokračuje Veselý.

Dříve Veselého zřejmě zápas s Mikuláškem moc nezajímal. Nyní se však zdá, že by si to s ním v kleci rozdal rád. „Počkej, až ty na mě nastoupíš, tak budeš mít z takové ostudy kabát ty k*ndo vyj*baná,“ naznačuje Veselý jejich možný střet v kleci. První na řadě je prý Fayne, se kterým bude mít Veselý zápas už 27. ledna v sportovní hale Fortuna a jako druhý by mohl být Mikulášek. „A až sežeru Fayneho, tak si klidně dám tebe m*dko,“ pokračuje Veselý.

Tak jsme vyhráli!
Děkuji moc všem příznivcům a fanouškům za tak obrovské množství podpory. Rameno sice nevydrželo, ale lékaři se o něj brzy postarají.
Ps: porazil jsem sám sebe a je pro mě ctí, že jsem tomu 2. Splnil dětský sen #angrybirds

16. června 2023 v 21:23, příspěvek archivován: 8. ledna 2024 v 15:28

Podle jejich výměny názorů z minulého roku by si to Mikulášek s Veselým rozdal zřejmě rád. Momentálními slovy influencera byl však zdá se lehce zaskočený. „Počkej hobbite, ty tlustý Frodo Pytlíku, nastoupím? Facka a cecky tě jeb*ou do huby,“ reaguje Mikulášek na story, ve kterém Veselý mluví o jejich zápase.

Témata: Tadeáš Veselý