Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa

Youtuber Tary s dcerou | foto: instagram.com/taraspovoroznyk

Pozor, opilí lidé. Youtuber Tary oslavil narozeniny, vše sledovala tříletá dcera

Youtuber Tary nedávno oslavil své třicáté narozeniny a z celého večera natočil pro své sledující vlog. Mezi hosty nechyběla ani jeho tříletá dcera, která tak sledovala celou oslavu plnou alkoholu a opilých hostů. Podle některých je celé video nevhodné a děti by se podobných akcí účastnit neměly.
  19:00

Taras Povoroznyk, známý pod přezdívkou Tary, se na sociálních sítích pohybuje už několik let a se svými fanoušky sdílí mnoho zážitků ze svého soukromého života. Dlouhodobě sdílí videa převážně se svou dcerou Arianou, která se účastnila i jeho oslavy narozenin. Opilí hosté se dobře bavili a mezi nimi si hrála téměř tříletá dcera.

Povoroznyk na konci listopadu oslavil se svými nejbližšími třicáté narozeniny a rozhodl se pro své fanoušky natočit z celého dne i vlog. Video začíná přípravou oslavy. Povoroznyk nafukuje se svou dcerou balónky, manželka Stáňa připravuje pro hosty občerstvení a on později nasedá do auta a odjíždí do obchodu. Ač byl v minulosti kritizován za natáčení při řízení, svou cestu do obchodu točí i tentokrát a sledujícím povídá, co všechno musí zařídit.

Následně začínají přicházet první hosté a většina z nich přinese jako dárek lahev alkoholu. „Tři litry to jsou? Tak to je hustý,“ směje se Povoroznyk po tom, co dostane od bratra třílitrovou lahev rumu. Tu spolu otvírají, pijí a mezi nimi pobíhá Povoroznykova téměř tříletá dcera. Scenerii doplňují další lahve alkoholu a hosté se začínají dobře bavit.

„Oni mi řekli, že na mě venku čeká třicítka, tak jsem si říkal, super, přijde striptérka. A oni mi dali třicet litrů piva, chápete to? Já už jsem si dneska oholil... To je radši jedno co, ale aspoň někdo z vás ji objednat mohl,“ směje se Povoroznyk a popisuje situaci, kdy ho dva kamarádi vylákali ven, aby mu předali dárek.

Dospělí účastníci s postupem večera pijí čím dál tím více alkoholu, na což ve videu upozorní i oslavenec. „Dámy a pánové, dál to začíná být lehce ostřejší, protože jsme se lehce opili. Ale tak, slavil jsem třicátiny, takže proč ne,“ vstupuje později do videa Povoroznyk. Hosté tancují s dvouletou dcerou, povídají si a nebo sedí opilí ve vaně. „Proč mít postel, když úplně stačí vana,“ směje se jeden z hostů.

Podle některých je celé video nevhodné a podobný obsah by neměl mít na sociálních sítích prostor. Myslí si, že ač je běžné pít alkohol na oslavách narozenin i před dětmi, někteří z hostů Povoroznykovy oslavy jsou však v poměrně podnapilém stavu a malé dítě by nemělo být něčeho podobného svědkem. „Tary, ty ses teda pěkně opil,“ píše jeden z komentujících. „Arianka tam byla celou dobu s váma, když jste takhle pili? Trochu zvláštní,“ myslí si další.

Nutno dodat, že účast dcery v jeho videích je v poslední době poměrně diskutovaná. Společně se svou manželkou Stáňou se před narozením dcery rozhodli, že její obličej nebudou zveřejňovat na sociálních sítích a nechají si pro sebe i její jméno. Krátce po tom se však rozhodli zveřejnit nejen jak se jmenuje, ale i jak vypadá. Od té doby vystupuje prakticky v každém videu nebo příspěvku na Instagramu i YouTube a sledující manželský pár kritizují. Myslí si, že vydělávají na své dceři, což je podle nich jednoduše nevhodné.