Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

Tary vydělává na své dceři. Fanoušci to nechápou | foto: instagram.com/taraspovoroznyk

Tary vydělává na své dceři. Podle fanoušků nic horšího udělat nemohl

Tary je jedním z nejpopulárnějších českých influencerů. V minulosti svým chováním vzbudil mnoho debat. Aktuálně fanoušci nechápou a odsuzují způsob, jakým propaguje svou dceru. Podle nich by vydělávat na svých dětech neměl nikdo.
  6:00

Taras Povoroznyk, na internetu známý pod přezdívkou Tary, se na sociálních sítích pohybuje už dlouho. Své fanoušky v minulosti mnohokrát šokoval a svým chováním vzbudil mnoho debat. Aktuálně ale tvoří videa hlavně se svou dcerou, což sledující nechápou.

Téměř třicetiletý youtuber se nejdříve zaměřoval především na videa spojená s parkourem, později začal natáčet vlogy a různá trendová videa. První negativní reakce se začaly objevovat v roce 2018, kdy na svém youtubovém kanále zveřejnil video, kde se chlubil rychlou jízdou po dálnici. O rok později řekl svému mladému fanouškovi, kterému vadila cena produktů, že nemá drahé oblečení, že jen on má málo peněz.

Časem začal tvořit videa společně se svou tehdejší přítelkyní a nynější manželkou Stáňou. Fanoušci si jejich videa rychle oblíbili a ona se tak stala nedílnou součástí jeho tvorby. Když se dozvěděli, že se jim má narodit dcera, rozhodli se, že jí nebudou sdílet na sociálních sítích a nechají si pro sebe i její jméno.

To se nakonec fanoušci dozvěděli v jeho knize a od té doby se jejich společná videa týkají především dcery Ariany. Povoroznyk se v poslední době zaměřil na formát YouTube Shorts, což jsou krátká videa, podobně jako na TikToku. Sdílí tam svůj každodenní život, vtipná videa nebo zážitky z cest. Ve většině z nich se objevuje právě jeho dcera.

Kritiku sklízí především za to, že původně nechtěl sdílet ani jak se jmenuje a o několik měsíců později ve velké části videí figuruje. Sledujícím se také nelíbí, že svou dceru fotí k příspěvkům, které označují jako placenou propagaci. Myslí si, že by na svých dětech nikdo vydělávat neměl.

Mimo YouTube Shorts tvoří i běžná videa. I za některá z nich získal mnoho negativních reakcí. V jednom z nejnovějších videí se stylizuje do batolete. Leze po čtyřech, má na sobě oblečenou plenu a v puse dudlík. Mnoho svých sledujících bizarní scénou šokoval.

Povoroznyk mimo tvorbu na sociálních sítích také pořádá letní dětské parkourové tábory. Sledující se shodují, že ač jeho videa a kroky mnohdy nechápou, tábory musejí pochválit. Motivuje děti ke sportu a věnuje se jim ve volném čase, což se mnohdy nevidí. Způsob propagace jeho dcery ale neakceptují.