Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav

Uráží ženy a propaguje multi-level marketing. Kdo je kontroverzní Andrew Tate?

Bývalý kickboxer Andrew Tate šokoval v minulosti několikrát. Ať už svým netradičním životním stylem nebo businessem s lechtivým obsahem pro dospělé. Teď šokuje svými motivačními proslovy a kontroverzními názory, především těmi na ženy a vztahy.
  7:45

Andrewa Tatea měl v poslední době na For You Page na TikToku asi téměř každý. Je úplně všude. Typicky jde o příspěvky, kde bývalý kickboxer sedí ve svých slunečních brýlích v křesle při nějakém rozhovoru a povídá svůj velmi vyhraněný a kontroverzní názor. Velmi často člověku, který s ním zcela nesouhlasí. Nejčastěji mluví o ženách a to velmi nelichotivě. Kdo ale tento kontroverzní muž je?

Andrew Tate začal jako kickboxer. Později měl streamovací platformu pro sdílení lechtivého obsahu pro dospělé. Už tehdy se spekulovalo o tom, zda se k ženám, potažmo svým pracovnicím, chová správně a s respektem. To vyvrcholilo v nahlášení na policii. 

Jedna z pracovnic nahlásila, že se u něj projevuje násilné chování ke svým zaměstnankyním. Ty ostatní to popřely. Později i ta, která nevhodné chování nahlásila, své tvrzení popřela. Veřejnosti na tom už tehdy však něco nesedělo.

Andrew později přesídlil do Rumunska. Založil si kasina, která během covidu zkrachovala. Později začal prodávat své know how. Jaké? Nabízel návody k tomu, jak balit ženy, jak si založit business s lechtivým obsahem, jak se stát mistrem v šachu.

Online univerzita a pyramidový business

To mu ale nestačilo. Založil Hustler's University. V praxi jde o to, že Andrew povídá, jak se stát úspěšným a jak získat tolik peněz, jako má on. Samozřejmě že ne zadarmo. Měsíčně stojí 49 dollarů, ale web varuje, že když se nepřihlásíte teď, bude v budoucnu cena vyšší. Jenže ani to Tateovi nestačilo. 

Andrew byl hostem mnoha podcastů a talkshows. Přišel s „výhodnou“ nabídkou pro své odběratele. Řekl jim, aby z nejzajímavějších pasáží rozhovorů dělali krátká videa postovali je na sociální sítě. To ale samozřejmě také ne zadarmo. Každý z nich má svůj speciální odkaz a pokud se někdo přes něj do Hustler's University připojí, získá původní odběratel určitý počet procent z nákupu odběratele nového. Jedná se tak o klasický příklad pyramidového schématu.

Tohle je jen střípek jeho aktivit a toho, proč je tak probíraný.  Nejkontroverznější jsou jeho názory. A že jich není málo. Kvůli zmíněným klipům se na TikToku šíří maximální rychlostí. 

Andrews opinion on OnlyFans��.#cobratate #andrewtate #tate #tatebrothers #sigma #opinion #onlyfriends #fyp

3. srpna 2022 v 15:39, příspěvek archivován: 3. srpna 2022 v 15:39

„Ženy jsou loajální pouze jedné věci na světě. A to je muž, se kterým chtějí mít sex,“ říká v jednom rozhovoru. V dalším rozhovoru oslavuje muslimské ženy. Podle něj by žádná „muslimská žena v burce“ neřekla žádný určitý, podle něj hloupý, názor, protože by „dostala kamenem do obličeje.“ To je podle něj důvod, proč by všichni jeho odběratelé měli být muslimové. Proti tomu se ohrazuje mnoho muslimů. „Muslimové se k ženám ale nechovají jako hovada,“ ohrazuje se jeden z mužů v komentářích. 

Women are loyal to just one thing!!️ #tate #andrewtate #tatebrothers #fy #fyp #foryoupage #viral #xyzbca #millionaire #money #freedom #rich #wealth #business #mindset #winnermindset #motivation #scholartate

3. srpna 2022 v 15:39, příspěvek archivován: 3. srpna 2022 v 15:39

„Pokud jsi můj kamarád, nemůžeš být sráč. Pokud máš infarkt, tak se prober, co ti k*rva je? Do nemocnice běž později, dej si drink, cigaretu, kafe a jsi zpátky ve hře,“ říká v jednom z nespočtu rozhovorů. 

Trend na TikToku

Ač má mnoho odběratelů, převládají negativní reakce. Mnoho lidí si z něj dělá legraci, jiní jsou už otrávení a naštvaní, že má takový prostor na internetu. Jeho promluvy zapojili i do trendu „je 10/10, ale...“, kdy uživatelé poukazují na vlastnosti svých potenciálních partnerů a hodnotí, kolik bodů by jim dalo. Andrewa zapojili následujícím způsobem. „Je 10/10, ale sdílí každé video, ve kterém je Andrew Tate,“ a podobně. Evidentně by si vysoké hodnocení nezískal.

no way.

3. srpna 2022 v 15:39, příspěvek archivován: 3. srpna 2022 v 15:39

Andrew Tate je evidentně jedna z nejkontroverznějších osob, které na internetu v poslední době dostávají prostor. Je otázkou, jak dlouho budou jeho odběratelé chtít poslouchat jeho názory a zda se projeví cancel culture.