Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Tekashi 6ix9ine byl zbitý v tělocvičně | foto: youtube.com

Rapper Tekashi 6ix9ine byl brutálně napaden v tělocvičně. Mlátili ho tři muži

Nechvalně známý rapper Tekashi 6ix9ine dostal nakládačku od tří mužů v tělocvičně. Stalo se to především kvůli tomu, že u sebe neměl ochranku. Rappera má spousta lidí v hledáčku kvůli tomu, že v minulosti udal členy svého bývalého gangu. Nyní leží se zlomeninami v nemocnici.
  10:37

Amerického rappera Tekashiho 6ix9ine zbili v tělocvičně na Floridě. Tekashi byl následně kvůli zraněním převezen do nemocnice. Na veřejnost se dostaly tři krátké videonahrávky, ve kterých rappera bijí tři muži. Útočníci ležícího Tekashiho brutálně kopali do břicha a mlátili do obličeje. U toho mu nadávali a vysmívali se mu. „Drž hu*u! No tak pojď, udělej s tím něco. Vyfoť to! Já teď budu slavný n*gře“ křičel jeden z útočníků. Tekashi totiž udělal jednu chybu, kvůli které se k němu útočníci dostali.

Do tělocvičny se totiž vydal bez ochranky a tak měli útočníci možnost počkat si na něj a následně ho napadnout. V posledním videu které se dostalo na internet, Tekashi odchází z tělocvičny a říká, že byl právě napaden. Vedení tělocvičny zaznamenalo potyčku a rozhodlo se zavolat policii spolu se záchrankou. Ta Tekashiho převezla do nemocnice a rapper má podle všeho zlomenou čelist, žebra a spoustu pohmožděnin.

Důvod rapperova napadení ovšem pochází z minulosti. Tekashi byl totiž členem gangu Nine Trey Bloods a poté, co mu hrozilo vězení, se rozhodl všechny členy gangu udat. Dokonce udal i jiné rappery jako Trippie Reda, nebo Cardi B. Kvůli tomu ho spousta lidí odsuzuje a začalo se mu říkat „krysa“. Takeshiho totiž díky udání ostatních pustili na svobodu a to pouze s podmínkou. Chvíli musel mít na noze sledovací čip, ale ten mu za krátkou dobu sundali. Rapperovi přitom hrozilo až 47 let vězení kvůli ozbrojenému přepadení.

Why you think people hate me? Please comment and let me know I’m lost

14. listopadu 2022 v 20:13, příspěvek archivován: 23. března 2023 v 12:42

To, že Tekashi udal spoustu lidí, naštvalo nejen veřejnost, ale také ostatní rappery, kteří se rozhodli ukončit s ním veškerou spolupráci. Jedním z nich byl například 50 Cent. Ten před velkou kauzou ohledně udávání s Tekashim spolupracoval. „Už s ním nikdy nebudu pracovat. Je totiž vším, proti čemu jsem bojoval, když jsem vyrůstal. Myslím si ale, že noví umělci s ním budou chtít dál pracovat nehledě na to, co si o něm myslí, protože má úspěch,“ řekl v jednom rozhovoru 50 Cent. K Tekashimu se také vyjádřil rapper Snoop Dogg. „Minule jsi něco říkal a já neměl čas. Teď ale mám čas a ty bys mi měl radši uhnout z cesty n*gře! Ty krysáku, vážně bys mě měl nechat na pokoji,“ nahrál Tekashimu vzkaz Snoop Dogg.

Tranna get used to being back home .. music coming soon lolzZz RawrxD :-p xoxo

16. listopadu 2022 v 21:31, příspěvek archivován: 23. března 2023 v 12:47

I v Česku mělo Tekashiho udávání dopad. Tekashi totiž spolupracoval se slovenskou rappovou skupinou Haha crew. S tou také spolupracoval český rapper Yzomandias, který se několikrát objevil jako host na jejich skladbách. I on se však po zprávě o Tekashiho udávání policii rozhodl, že s Haha crew ukončí veškerou spolupráci. „Nechci dělat nic s nikým, kdo podporuje krysy a za tím si stojím. Já osobně jako člověk nemám žádnej problém s nikým z nich,“ dodal Yzomandias ve svém živém vysílání na Instagramu. Yzomandias se také rozhodl, že vyhodí CD a desky od Tekashiho. Nahrál video na Instagram, ve kterém jde k popelnicím a říká, že se musí zbavit harampádí.

nObOdY gOiN To WoRk wiTH HiM No mOrE
LINK IN MY BIO ‼️‼️
GO PREORDER TROLLZ RIGHT NOW PORTION OF THE PROCEEDS FROM TROLLZ WILL GO TO BAILING OUT PROTESTERS ❤️

10. června 2020 v 20:00, příspěvek archivován: 23. března 2023 v 12:51

Tekashi je za udávání u soudu velmi kritizovaný a není divu, že některé lidi se tolik naštvali, že se rozhodli konfrontovat ho naživo. Jenomže fyzické napadení už bylo přes čáru a Tekashi to bude řešit. Jeho právník Lance Lazzaro oznámil, že chce kontaktovat federální policii, aby měl jistotu dostatečné ochrany jeho svěřence. Po Tekashim jde totiž spousta lidí kvůli jeho spojení s gangem. On sám dost často mluvil o tom, že si nemůže dovolit být bez ochranky, protože by ho okamžitě napadli, nebo rovnou zabili. Jeho slova také potvrdil incident v tělocvičně, kde byl rapper napaden, protože ho nehlídala jeho ochranka.