Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

The Chainsmokers | foto: IG: @thechainsmokersAntiyoutuber.cz

Americké duo The Chainsmokers vystoupí začátkem listopadu v Praze

Už 6. listopadu do Čech po dlouhé době míří slavné hudební uskupení The Chainsmokers. Původně měli v Praze vystoupit už v dubnu. Koncert byl ale kvůli koronavirové krizi zrušen. Umělci se tak rozhodli zrušený koncert fanouškům nahradit již teď v listopadu.
  11:04

Už v neděli rozezní pražskou Tipsport arenu populární kapela The Chainsmokers. Dva diskžokejové z USA Alex Pall a Andrew Taggart společně začali tvořit hudbu v roce 2012 v New Yorku. Mezi celosvětové povědomí se dostali v roce 2014 se singlem „Selfie“. Singl byl oceněn několika oceněními a obsadil 11. příčku na britském žebříčku singlů. Své jméno proslavili songy jako Dont Let Me Down, nebo Closer, které obsadilo 1. příčku v nejprestižnějším žebříčku prodejnosti singlů v USA Billboard hot 100.

Významný byl rozhodně pro Chainsmokers poslední rok. Vydali úspěšné songy jako Who Do You Love nebo Takeawy. Ale hlavně podle magazínu Forbes se zařadili mezi nejvíce vydělávající celebrity. Předběhli například umělce jako Calvin Harris, David Guetta, nebo Marshmello. K tomu všemu budou už 8. listopadu vydávat nový song s názvem Push My Luck.

Ti, co si schovali vstupenky ze zrušeného koncertu se nemusí bát. Stále platí a můžou být využiti i na nadcházející show. Vážíme si každého z vás, kdo si zakoupil vstupenku a ponechal si ji během této nejistoty, a slibujeme, že se na konci roku vrátíme s větší a lepší show pro všechny naše fanoušky. Takovou show, jakou pro vás chceme připravit, by prostě v současném termínu nebylo možné uskutečnit...,“ vzkázali The Chainsmokers fanouškům.

Předskokany koncertu budou Matamar a Gil Glaze. Rozproudit diváky by měl jako první švýcarský deep a future house DJ Gil Glaze. A poté by mělo nastoupit Česko slovenské duo Matamar, od kterých můžeš znát například song Future Cat, který obsadil 9. místo v žebříčku nejstahovanějších skladeb na českém iTunes.