Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch

Slovenský TikToker Adrián Figa čelí v posledních dnech velké kritice | foto: Antiyoutuber.cz

Adrián Figa reaguje na kritiku. Nechápe, proč ho úspěšní tvůrci pomlouvají

Popularita slovenského TikTokera Adriána Figy raketově rostla. Podle mnohých ale jeho tvorba videí, kde zpívá o kukuřici, byla až příliš bizarní. Postupně se začínají objevovat spekulace o jeho komunikaci s výrazně mladšími ženami, Figa to popírá. Jde podle něj o pomluvy.
  16:00

Sledující slovenskému tiktokerovi Adriánu Figovi v poslední době raketově přibývali. Zpíval o kukuřici, čaji a vlastně víceméně o všech potravinách, které zrovna jedl. Zpěv zkoušel také pod vodou a fanouškům ukazoval, jak zní pod vodou různá anglická slovíčka. Teď ale nárůst sledujících stagnuje.

Podle mnoha sledujících jsou jeho videa až příliš bizarní a tvorbu celkově kritizovali. Ke kritice se přidaly i některé reakční kanály. Jeho tvorba ale není jediná věc, která lidem na Figovi vadí. Množí se videa z jeho livestreamů, kde mluví s mladými ženami. Podle některých nevhodným způsobem. Někteří debatují i o tom, že by některé z mladých žen měly být mladší patnácti let.

Figovi dřív přibývaly tisíce sledujících denně. Pokles podle něj přišel v moment, kdy se mu začalo nejvíce dařit. Začal si také všímat různých reakčních videí, kde ho podle něj ostatní tvůrci pomlouvají. Myslí si, že mu závidí a bojí se, aby je počtem sledujících nepřekonal. „Proč je na Slovensku tak velká závist?“ ptá se ve videu.

@adrianoofigoo 🥰🥰🥰 PREČO SI MYSLÍM, ŽE VSETKY NEGATÍVNE SPRÁVY O MNE VZNIKAJÚ ZO ZÁVISTI? MILUJEM SVOJICH FANS ♥️ A VERÍM, ŽE SPOLOČNE BUDEME NA TIKTOKU RÁSŤ EŠTE OBROVSKÝM TEMPOM ♥️ #zabavatv #wow #omg #závisť #fanslove♥️ #zabavaaaaaa #zabavamusibyt #lubimvas #lubim #xd ♬ původní zvuk - Adrián Aďko Figa

Další den se vyjádřil znova. Narážel především na video tvůrce reakčního kanálu Duklocka, kde mimo jiné zmiňoval i Figovo chování k mladším ženám. „Proč takový člověk, který je opravdu skutečně úspěšný a buduje si svůj koncept, musí někoho pomlouvat nebo mu ubližovat takovou formou, že ho vlastně zpropaguje ve svém videu? Má to takový člověk vůbec zapotřebí?“ ptá se ve videu Figa. Sám se obhajuje tím, že on nikdy svůj dosah nezneužil pro to, aby někomu ublížil nebo ho pomluvil.

@adrianoofigoo TOTO VIDEO SI PROSÍM POZRITE, AŽ DOKONCA A ZDIEĽAJTE HO ♥️♥️♥️. ♥️♥️♥️ VYJADRIL SOM SA V ŇOM K INFORMÁCIÁM, KTORÉ SA O MNE V POSLEDNOM ČASE ŠÍRILI A EŠTE AJ ŠÍRIA. ♥️♥️♥️ PREPÁČTE ALE KVÔLI HEJTEROM SOM ZABLOKOVAL PRIDÁVANIE KOMENTÁROV POD TOTO VIDEO. POD OSTATNÉ VIDEÁ ICH MÔŽETE PÍSAŤ. ♥️#fanslove #fans #lubimvas #lubim #zabavaaaaaa #wow #uzasny #milujem #laska #srdce #omg ♬ původní zvuk - Adrián Aďko Figa