Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří

TikToker Adrián Figa tvoří zajímává videa, kde zpívá | foto: Antiyoutuber.cz

Zpívá o kukuřici a čaji, bizarní svět Adriána Figy alias slovenské Shopaholic Adel

Slovenský TikToker Adrián Figa se snaží tvořit zábavná videa pro své fanoušky. Na videích zpívá o kukuřici a zpěv zkouší i pod vodou. Pro mnohé je jeho obsah až příliš bizarní.
  1:00

Slovák Adrián Figa je v poslední době známý především díky TikToku. Tam ho sleduje téměř 90 tisíc uživatelů. Podle mnoha z nich je jeho tvorba bizarní. Zpívá v bazénu pod vodou, zkouší, jak zní pod vodou anglická slovíčka a vymýšlí krátké písničky o různých potravinách, které zrovna jí.

„Teď si ukážeme, nebo respektive povíme, jak bude znít anglická výslovnost pod vodou. Takže se určitě máte na co těšit a pojďme se na to podívat,“ začíná jedno své video. Pak už zkouší, jak jednotlivá slova zní buď nad vodou, nebo pod vodou. O měsíc dřív zkoušel, jak by zněla pod vodou píseň skupiny Elán Voda čo ma drží nad vodu. Vzhledem k tomu, že pod vodou mluvit nejde, je jasné, jak jeho videa s experimenty dopadají. I přes to mají stovky tisíc views.

@adrianoofigoo AKO ZNIE ANGLICKÁ VÝSLOVNOSŤ POD VODOU? 😲HOW DOES ENGLISH PRONUNCIATION SOUND 😲😲😲😲 UNDERWATER? #vtipne #kupalisko #vtipnevidea #zabavamusibyt #vtf #vt #fans #leto #teplo #zabavatv #wow ♬ původní zvuk - Adrián Aďko Figa

Mimo videa z bazénu tvoří i jiné věci. V jednom z videí si oblékl do trička s postavami ze seriálu Scooby-Doo a vysokým hlasem název seriálu zpíval pořád dokola.

Později začal přidávat i videa, kde zpíval o potravinách, respektive značkách potravin, které právě jí. „U nás taká obyčaj, spravil som si Pigi čaj,“ zpívá v jednom. Mezi jeho nejsledovanější videa patří to, kde zpívá o kukuřici Bonduelle. Má téměř dva miliony zhlédnutí a 120 tisíc lajků. „Váš nový hit, kukuřičky Bonduelle chutnají jako med na chlebu,“ píše Figa v popisku videa.

@adrianoofigoo VÁŠ NOVÝ HIT 😋♥️ KUKURIČKY BONDUELLE CHUTIA AKO MED NA CHLEBE 😁😋😁😎 YOUR NEW HIT 😋♥️ BONDUELLE CORN TASTES LIKE HONEY ON BREAD 😁😋😁😎 #kukurica #mnam #mnamdopici #vtf #mnamka #hit #zabavamusibyt #wow #zabavatv #vtipnevideo #zabavaaaaaa #foryou #loveyou #vtipyczsk #vtipysk #vtipy #vtipky #vtipek #dobruchut ♬ původní zvuk - Adrián Aďko Figa

Ač se jeho zpěvu na TikToku v poslední době daří nejvíce, snažil se prosadit i v talentových soutěžích. V roce 2018 se poprvé zúčastnil soutěže Česko Slovensko má talent. To mu mělo být dvacet čtyři let. Potom to zkusil ještě několikrát, nikdy však neuspěl.

V poslední době čelí kritice především kvůli jeho vztahu k mladým ženám. Když streamoval na TikToku, povídal, že mu je dvacet tři let a že ho přitahují slečny ve věku šestnáct, sedmnáct a osmnáct let. Jeho věk ale nesedí a mělo by mu být zhruba dvacet osm let. Někteří si také myslí, že se k takto mladým ženám chová nevhodně. Začínají se postupně objevovat jeho zprávy, které jsou doplněny sexuálním podtextem.

@_mtuharsky_ #npcreations #npc #adrianfigo ♬ original sound - mtuharsky