Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Celebrity za mlada | foto: Antiyoutuber.cz

Trend Teenage Dirtbag. Celebrity na TikToku sdílí fotky z mládí. Přidala se i Lady Gaga a Joe Jonas

Nejčastěji na TikToku trenduje hudba, na kterou se zkrátka namotá nějaký trend. Nyní se stala virální přes dvacet let stará písnička s názvem „Teenage Dirtbag.“ Na zrychlenou verzi písně natáčejí lidé videa, ve kterých sdílí své fotky z dospívání. Za to, že kdysi bývali trapnými teenagery, se nestydí ani celebrity. Fotky ze střední ukázaly i Madonna, Lady Gaga a Lindsay Lohan.
  11:57

Téměř každý z nás měl v dospívání období, kdy se výstředně oblékal, nosil šílený účes nebo make-up a dnes se za svou tehdejší vizáž stydí. Ke sdílení takových fotek vede právě challenge na TikToku s názvem Teenage Dirtbag. Lidé tak na sociálních sítích sdílí své velmi prapodivné outfity nebo vtipné sestřihy, které nosili během dospívání. Objevíte zde Christinu Aguileru s rozcuchanými vlasy a zvláštními copánky, Demi Lovato s helmou na hlavě nebo Halsey v kožichu a s modrými vlasy.

@ddlovato

A teenage dirtbag 🤷‍♀️

♬ Teenage Dirtbag - Sped Up (and she doesn't give a damn about me) (Sped Up) - Wheatus

Všechna videa začínají tím, že se osoba dívá do kamery do konce prvního verše. Při zaznění refrénu písně pak začnou sdílet své fotky z mládí, které ukazují, jak moc se za tu dobu změnili. Videí, ve kterých je použita píseň kapely Wheatus je na TikToku již téměř milion.

@ladygaga I had to 🤣🖤🕶🔥 #teenagedirtbag ♬ Teenage Dirtbag - Sped Up (and she doesn't give a damn about me) (Sped Up) - Wheatus

Své staré fotky odhalila třeba i Lady Gaga. Na první z nich má hnědé vlasy, ofinu, legíny a podpatky. Nechybí ani vyzývavé černé oční stíny a svítivá rtěnka. Na dalších má pak plavky, síťové podkolenky, latexové oblečky či leopardí body. Vide zhlédlo již přes milion lidí a fanoušci jí pod video píší, jak v tomto trendu vyhrála.

@xtina I’m just an OG #teenagedirtbag ♬ Teenage Dirtbag - Sped Up (and she doesn't give a damn about me) (Sped Up) - Wheatus

Americká popová zpěvačka Christina Aguilera ke svému videu napsala „I am just an OG #teenagedirtbag baby“ a sdílí své fotky se zvonovými kalhoty, rozcuchanými vlasy a koženým kostýmem. Joe Jonas se nebál fotek z natáčení Camp Rocku se svými dlouhými vlasy a ledvinkou.