Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Drama z TikToku má pokračování. Charli D’Amelio posílá Huddymu jasný vzkaz

Rozchod Huddyho a Charli D’Amelio graduje každým dnem. Song Huddyho stále trenduje a fanoušci Charli po ní pořád chtějí odpověď. A konečně se jí dočkali.
  13:00

O rozchodu Charli a Huddyho jsme psali už několikrát. Začali se scházet před třemi lety, on ji brzy začal podvádět a rozešli se. Na začátku července přišel šok - Charli se začala scházet s Huddyho blízkým přítelem Landonem Barkerem. A tak začalo drama, kterým už několik týdnů žije TikTok.

Huddy v reakci na její nový vztah nahrál song All The Things I Hate About You. Na TikToku, kde ho i propagoval, má velký úspěch. Minulý týden se k písni přidala i „Put a Finger Down Challenge“, kdy Huddy sám uznal, že je showstopper, špatný lhář a drama starter. 

#duet with @brycehall homies not hoppers

8. srpna 2022 v 11:17, příspěvek archivován: 8. srpna 2022 v 11:17

Během toho, co fanoušci chtěli po Charli nějaké vyjádření, se vyjádřil pouze její nový přítel Landon. V jednom ze svých videí použil text písně Floor 13 od Machine Gun Kelly a všem bylo jasné, komu je video adresováno. Odpověď Charli ale stále nepřicházela.

To se změnilo tento pátek. Charli přidala na TikTok video, kde použila zvuk písně Hugh Hefner od Trap Bunny Bubbles. „Play the game or the game plays you / I din't meant to hurt you, but it's what I do,“ zní ve videu. Fanouškům hned bylo jasné, odkud vítr vane. 

@avani

8. srpna 2022 v 11:17, příspěvek archivován: 8. srpna 2022 v 11:17

„Lil Huddy diss???“ ptá se jeden ze sledujících. „Přijde mi, že je to reakce na Huddyho,“ píše další. Všechny komentáře odkazují na drama, které se na TikToku právě odehrává.

Vše ale možná není tak, jak se zdá. Charli později sama okomentovala video slovy: „žádná reakce, jenom video lol“. Později však komentář smazala. 

Mezi tím se Landon vyjádřil k celé situaci ve zprávě, kterou sdílel instagramový profil TikTokRoom. „Neukradl jsem ji Huddymu, rozešli se před šesti měsíci,“ vysvětluje Landon. „Já a Huddy jsme nikdy nebyli nejlepší kámoši, jen kámoši,“ pokračuje. 

Lidé milují drama a toto rezonuje napříč celým světem. Fanoušci stále čekají na jasnější odpověď od Charli. Jestli ho natočí a jak dlouho se jejich rozchod bude řešit je však ve hvězdách.