Pondělí 6. května 2024, svátek má Radoslav

Píseň Huddyho vzbudila na TikToku rozruch. | foto: insstagram.com/charlidamelio

Drama, kterým žije celý TikTok. Z rozchodu Charli a Huddyho je trendující song

Zahraniční drama z TikToku se pomalu přesouvá i do Česka. Chase Hudson, známý jako Huddy, nahrál o své expřítelkyni Charli D`Amelio píseň, která se šíří rychlostí blesku. Měla ho vyměnit za jeho blízkého přítele Landona Barkera. Podle fanoušků je ale vše jinak. Píseň je venku od pátku a už boří internet.
  9:30

Charli D`Amelio je nejlépe placená TikTokerka na světě. V roce 2019 byla společně s Huddym členem Hype Housu. Česká obdoba tohto konceptu byl Fly House. TikTokeři spolu bydleli a natáčeli společně videa. Tam se poznali a později se začali scházet. 

Jejich vztah netrval příliš dlouho. Po nějaké době se začalo spekulovat, že ji Huddy podvádí a píše jiným známým TikTokerkám. Po několika měsících se zase začali scházet a objevovat se ve videích toho druhého, jejich vztah každopádně podruhé nikdy nebyl potvrzen. 

Pro mnohé tím celé drama skončilo. Na začátku července byli jejich fanoušci ale v šoku. Charli potvrdila vztah s Landonem Barkerem, synem Travise Barkera, bubeníka skupiny Blink-182 a novým manželem Kourtney Kardashian. Tohle ale není důvod, proč byli šokováni. Landon byl především velmi blízkým přítelem Huddyho. 

Ten v průběhu července napsal na svůj Twitter, že se všichni nechali oklamat a všem dá 29. července vědět, co se vlastně stalo. Tím odkazoval nejen na rozchod s Charli a její nový vztah, ale především na text své nové písně. Tu propagoval i na TikToku, kde okamžitě vzbudila rozruch. Nese název All The Things I Hate About You. 

V pátek píseň vyšla a od té doby boří TikTok. Všichni spekulují, co se mezi nimi vlastně stalo. Spousta fanoušků si myslí, že po konci jejich vztahu ho vzala zpátky a v moment, kdy jí opět začal věřit, ho vyměnila za jeho kamaráda. 

Názory se liší. Fanoušci se postupně vyjadřují, zda jsou tým Charli nebo Huddy. Někdo si myslí, že když o ní musel napsat píseň i po takové době, tak je jasné, že spor vyhrála a byla to pomsta. Jiní si myslí, že to dělat neměla.

Charli slayed #fypシ #fy #drama #viral #charlidamelio #ComingOut #disstrack #slay #huddy #czechgirl #zdar

30. července 2022 v 19:21, příspěvek archivován: 30. července 2022 v 19:21

Stay toxic Charli girl

30. července 2022 v 19:21, příspěvek archivován: 30. července 2022 v 19:21

Charli na novou píseň nijak nereagovala. Fanoušci ji k tomu ale vyzývají. Vzhledem k tomu, že na TikToku hodně tancuje, chtějí po ní, aby na ni vytvořila nějaký tanec. Charli zatím ale mlčí. Co přinesou další dny je otázkou, je ale jisté, že píseň má díky TikToku velký úspěch. 

*i am not a dancer* lmaooooo but rly tho Charli got the cheater revenge we all dreamed of .. stay toxic queen ��

30. července 2022 v 19:21, příspěvek archivován: 30. července 2022 v 19:21