Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Drama, kterým žije TikTok pokračuje. Landon reaguje, Huddy přiznal, že je drama starter

Rozchod Huddyho a Charli D’Amelio, a její nový vztah s Landonem Barkerem, přichází každým dnem více do podvědomí. Trendující song Huddyho měl snad každý. Teď se ale k němu přidávají i různé challenge s ním spojené. V jedné z nich sám Huddy uznal, že některé urážlivé pasáže sedí i na něj.
  17:00

O tomhle dramatu jste už asi slyšeli.  Charli a Huddy se začali scházet v roce 2019, netrvalo dlouho a začalo vyplouvat na povrch, že ji Huddy podvádí a rozešli se. Měli se údajně scházet i potom, jejich vztah však nikdy nebyl potvrzen. Na začátku letošního července se Charli začala vídat s Huddyho velmi blízkým přítelem Landonem Barkerem. A byl oheň na střeše. 

Huddy vydal brzy song, kterým reagoval na rozchod s Charli a její nový vztah. Nese název All The Thing I Hate About You. Ani ne za týden má na Spotify bezmála dva a půl milionu přehrání. Na TikToku má jeho video, které píseň promuje, více než 9 milionů zhlédnutí. Už jen to dokazuje, že je bezpochyby úspěšná. 

Jak to tak bývá, společně s trendujícími songy přichází i nové challenge, popřípadě tematická videa. A ani v tomhle případě na sebe nenechala dlouho čekat. 

Na TikToku můžeme dlouhodobě vídat „Put a Finger Down Challenge.“ Prakticky jde o to, že někdo říká, že máte dát prst dolů, pokud jste udělali nějakou věc, nebo se vás něco týká. Většinou je jedna challenge na konkrétní téma. Například „dej prst dolů, pokud jsi někdy plakal, když na tebe někdo zvedl hlas,“ „dej prst dolů, pokud jsi někdy plakal, když jsi byl příliš ve stresu,“ a tak dále. 

Refrén písně se pro tento trend přímo nabízí. „You’re a showstopper, a bad liar, homie hopper, drama starter“ zní text zmíněné části. Jeden z celosvětově známých TikTokerů Bryce Hall natočil právě tuto challenge s textem Huddyho. 

Ten si videa brzy všiml a sám natočil svou verzi. Sám dál „prst dolů“ při tří ze čtyř zmíněných označení. Sám uznal, že je showstopper, špatný lhář a drama starter. 

#duet with @brycehall homies not hoppers

4. srpna 2022 v 12:38, příspěvek archivován: 4. srpna 2022 v 12:38

Z toho, že začal celé drama na TikToku ho obviňuje mnoho sledujících. Svou reakcí pak mnoho z nich umlčel a někteří i ocenili, že to sám přiznal. 

Během toho, kdy celý TikTok čeká, jak se k písni vyjádří Charli, se vyjádřil její nový přítel Landon. V novém videu na TikToku použil píseň Floor 13 od rappera Machine Gun Kelly. „I just spent too many minutes watching little videos of shitty wannabe rappers dissing me,“ zní ve videu. Všem sledujícím je jasné, komu je video adresováno. 

Wanna bes dissing me

4. srpna 2022 v 12:38, příspěvek archivován: 4. srpna 2022 v 12:38

Fanoušci se nadále rozdělují do dvou táborů. Jsou buď na straně Huddyho, nebo Charli a Landona. Tohle drama rezonuje napříč světem a je otázkou, jak se celé bude vyvíjet dál a jestli se Charli konečně také vyjádří a natočí jeden ze svých tanečků.

nah cause why does lil huddys song also lowkey slap too #charlidamelio #lilhuddy #tiktokdrama

4. srpna 2022 v 12:38, příspěvek archivován: 4. srpna 2022 v 12:38