Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Influencerka Lala Sadii | foto: instagram.com/lala_sadii

Přítele nikdy neukázala, teď zpívá o jejich rozchodu. Vymyslela si influencerka pro úspěch vztah?

Na TikToku se mladá influencerka svěřila, že je vztah s jejím partnerem založený na lži. Prý s ní udržoval vztah jen kvůli tomu, aby vyhrál sázku. O dva dny později vydala novou skladbu o pocitech, které zažívá. Podle sledujících však lže a celý vztah si vymyslela jen kvůli tomu, aby byla její nová skladba úspěšná.
  16:20

Na TikToku se v poslední době stala populární videa, ve kterých se uživatelé chystají ven a u toho povídají příběhy, které se jim staly. Mnohdy jsou vtipné a sledující příběhem pobaví, v některých případech však uživatelé řeší i různá závažná témata. Influencerka se teď sledujícím svěřila, že celý její vztah byl založený na lži. Někteří však spekulují, že si příběh vymyslela, aby získala pozornost pro propagaci její nové skladby.

Lala Sadii je americká influencerka, kterou sleduje na TikToku více než 20 milionů uživatelů. Sdílí především zážitky z každodenního života a trendová videa. Delší dobu s uživateli sdílela, že má přítele a popisovala různé společné zážitky, které se jim staly. Nikdy ho ale ve videu ani na fotce neukázala.

Going to breakup with Noah— #foryou #fyp #breakup #reel

23. července 2023 v 1:40, příspěvek archivován: 25. července 2023 v 12:18

Teď sledující překvapila videem, ve kterém pláče. „Dnes ráno jsem se dozvěděla, že celý můj vztah může být lež, takže se s ním jdu rozejít,“ popisuje se slzami v očích. Prý jí její bývalý partner napsal, že její současný partner s ní od začátku byl jen pro zábavu. Údajně vztah udržoval jen kvůli tomu, aby vyhrál sázku. „Jsem taky jenom člověk. Nikdo by si neměl zahrávat s mými pocity,“ dodává.

Její video se stalo brzy virální a vidělo ho více než 37 milionů uživatelů. Většina sledujících jí začala téměř okamžitě psát soucitné zprávy. Prý si nic podobného nezaslouží a měla by se pro příště takovým mužům vyhýbat. Navíc jim jí je líto a doufají, že se brzy cítit lépe.

I’ve been working on this song for a while now but just never had the courage to release it…well till now❤️‍ #murdermyfeelings

24. července 2023 v 2:20, příspěvek archivován: 25. července 2023 v 12:18

O den později však si nejeden uživatel začal myslet, že influencerka lže. Zveřejnila totiž další video, ve kterém mluví o tom, že vydává novou skladbu. „Nahrála jsem ji už dřív, ale neměla jsem odvahu na to ji vydat. Až teď,“ popisuje Sadii. Její tvrzení však mnohým nedává smysl. Pokud skladbu nahrála už dřív, nemohla být inspirovaná jejím vztahem, který skončil teprve den před tím. Zároveň se skladba jmenuje Murder My Feelings, což je spojení, které v prvním videu sama používá. „Chci doslova zabít své pocity,“ říká ve videu.

„Doufám, že si všichni uvědomujete, že si celý ten rozchod vymyslela,“ píše jeden z komentujících. Někteří z nich však spekulují, že si musela vymyslet i celý vztah. „Měsíce přidávala videa o jejím partnerovi, nikdy jsme ho ale neviděli. Ona té písničce věnovala měsíce obsahu,“ myslí si jeden z nich.

Někteří zároveň nechápou, jak je možné, že mají její videa tak velký úspěch. Její nový videoklip má za třináct hodin na YouTube téměř 200 tisíc zhlédnutí. Už před více než rokem se totiž objevily informace, že ne všechna videa na TikToku se stanou úspěšná organicky jen díky algoritmu. TikTok má totiž svou vlastní hudební divizi, která ovlivňuje jaké skladby se objeví na prvních místech ve vyhledávači.