Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Grandma Droniak | foto: Antiyoutuber.cz

Nejste pozvaní na můj pohřeb! Dvaadevadesátiletá babička ovládla TikTok

Dvaadevadesátiletá paní, která vystupuje na sociálních sítích pod jménem Grandma Droniak, září na TikToku. Natáčí se při tanci, mluví o módě, vztazích, svých ex i své dávné minulosti. Zkrátka dělá vše, co tiktokeři, kteří jsou o několik generací mladší.
  12:44

TikTok je pro všechny generace. Dokazuje to i hvězda TikToku, která vystupuje pod přezdivkou Grandma Droniak. Je jí dvaadevadesát let, je v důchodu a žije v USA. Aby se doma nenudila, naučila se pracovat s mobilem a založila si TikTok. Točí různé tanečky, baví se o vztazích a vzpomíná na mládí. Sledují ji miliony lidí.

@grandma_droniak and i did see my ex but i ignored him #grwm #ex #grandma #makeuptutorial #makeup #getreadywithme #makeuplook ♬ original sound - grandma_droniak

Postarší influencerku lidé sledují zejména kvůli jejímu sarkasmu. Stírá lidi a ironicky odpovídá na všechny komentáře, které se jí nelíbí. Nebojí se ve videích pít alkohol, zkoušet si nejrůznější „módní“ vyzývavé kousky, či to pořádně rozjet na písničky Justina Biebera. Humorně mluví i o svém stáří.

@grandma_droniak

im the last one standing . i think i won

♬ Follow me - Quandale Dingle • Friend

Občas si stěžuje, že žije sama, nudí se a chce přítele. Právě tato videa mají miliony zhlédnutí. Její fanoušci se jí drahou polovičku snaží najít a někteří se jí v komentářích dokonce sami nabízejí.

@grandma_droniak i want a boyfriend #foryou #boyfriend #grandma ♬ original sound - grandma_droniak

Na základě její popularity si nechala vytvořit vlastní merch. Prodává trika s vtipnými nápisy za pětadvacet dolarů. „Nejste pozvaní na můj pohřeb,“ je napsané na jednom z nich. „Řekni svému dědovi, ať vypadne z mých DM’s,“ stojí na dalším.