Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Tiktokerka předstírá, že je její zemřelá sestra | foto: Antiyoutuber.cz

Tiktokerka před prarodiči předstírá, že je její dvojče. To před třemi lety zemřelo

Video influencerky Annie Niu se stalo na TikToku virálním poté, co prozradila, že se každý rok, když mluví s prarodiči, vydává za své dvojče. Její sestra totiž před několika lety zemřela a je by to psychicky zasáhlo natolik, že se rozhodla nechat je ve lži.
  10:26

Annie Niu má na TikToku více než sto tisíc sledujících a její dosahy rapidně narůstají od doby, kdy svým fanouškům prozradila, že se každoročně vydává za zemřelou sestru a tají její smrt před prarodiči, aby nebyli smutní.

Niu je úspěšná tiktokerka, která se zaměřuje zejména na gastro a ochutnává různé nové potraviny, které následně lidem recenzuje. Natáčí i o oblečení, kosmetice a parfémech. Její videa mají desetitisíce zhlédnutí, s výjimkou jednoho, na kterém získala více než deset milionů zhlédnutí.

@annie_niu

The idea was good but overall taste 6/10

♬ original sound - Annie Niu

Jednalo se o video, ve kterém se svěřila, že každý rok, když volá svým prarodičům, tak hovor musí proběhnout dvakrát. Jednou jim totiž přeje hezké svátky za sebe a podruhé za své zesnulé dvojče, za které se vydává. O smrti sestry jim neřekla, aby je ochránila před psychickým smutkem a následky této tragédie.

Niu svůj hovor s prarodiči zdokumentovala na TikToku. Rodačka z Číny prozradila sledujícím, že zatímco ona žije v USA, její prarodiče a zbytek rodiny jsou stále v nejlidnatější zemi na světě a smrt mladého člověka se zde řeší a prožívá mnohem déle než ve Státech. Jsou s tím totiž spojeny různé náboženské pověry.

@annie_niu

♬ I NEED A BIG BOYYY - 𝓚✧

Sestra influencerky zemřela v roce 2019 na následky meningitidy, která zasáhla její mozek a stala se jí smrtelnou. Niu neměla tušení, jak moc se video stane virálním. Všimly si ho desítky médií a miliony lidí na TikToku. Influencerce se zřejmě takto velký dosah na jejím rodinném tajemství nelíbil, a tak se rozhodla své nejsledovanější video smazat.

Dívka videem rozdělila TikTok na dvě skupiny lidí. Jedné to přišlo dojemné a v tom, co dělá, se jí zastávali a podporovali jí. Našlo se ale i mnoho lidí, kteří video považovali za ohromnou lež a prosili ji o to, ať to nedělá. „Nechceš ublížit svým prarodičům, ale roky jim lžeš, jak se jim můžeš podívat do očí?“ zaznělo v komentářích.