Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Julie a Camilla Lorentzen čekají dítě | foto: IG: @julievlorentzenAntiyoutuber.cz

Lovestory z TikToku: Byly nejlepší kamarádky. Zamilovaly se a čekají dítě

Julie a Camilla Lorentzen se potkaly v roce 2017 v posilovně a hned si padly do oka. Staly se nejlepšími kamarádkami, a poté, co se Camilla rozešla se svým přítelem, se rozhodly nastěhovat do jednoho bytu. Zde mezi nimi ale přeskočila jiskra a daly se dohromady. Dnes jsou po svatbě a čekají dítě. Jejich příběh sledují na TikToku miliony lidí.
  8:49

Julie a Camilla Lorentzen jsou rodačky z Norska, které pojí neobvyklý příběh. Byly totiž nejlepšími kamarádkami, ale stačila chvíle a ženy si uvědomily, že se milují. Před pár měsíci se dokonce vzaly a očekávají prvního potomka. Celý svůj příběh dokumentují na sociálních sítích, převážně na TikToku.

Ženy se v roce 2017 seznámily v posilovně a staly se nejlepšími kamarádkami. Zatímco Julie o sobě již nějakou dobu věděla, že je lesba, Camilla měla přítele a nic takového si nepřipouštěla. Když ovšem začala pandemie a Camilla se s přítelem rozešla, ženy si společně našly byt a vztah mezi nimi se postupně začal prohlubovat.

Jako první své city dala najevo Julie Camille.

„Myslela jsem si, že vyznávám lásku hetero dívce,“ napsala Julie. Opak byl však pravdou a Camilla si začala uvědomovat, že city jsou vzájemné. Pár se tak dal dohromady a poprvé se svým vztahem vyšly najevo v červnu roku 2020. Od té doby ho sdílí na Instagramu a TikToku.

Na ženy sítích nesdílí jen svůj životní příběh, ale také lidem radí, kam se vydat na rande, či jak mít rád sám sebe. Společně natáčí i různé TikTok trendy. Camilla pak svůj Instagram zaměřuje na body positivity a cestování. Julie má na Instagramu více než 900 tisíc followerů, Camilla 520 tisíc. Na TikToku je na tom Julie také o něco lépe a pyšní se čtyřmi miliony sledujícími, zatímco Camilla milionem.

Třiatřicetiletá Camilla a šestadvacetiletá Julie se po dvou letech rozhodly vzít. Kromě formálního obřadu v Norsku se vydaly spolu se svými rodinami a přáteli do Thajska, kde naplánovaly svatbu podle svých představ. Pronajaly si zde soukromý ostrov a celá ceremonie probíhala na pláži.

V pondělí 12. prosince pár na sítích odhalil, že čeká své první dítě. O oplodnění a následný transfer vajíčka se ženy již jednou pokusily, ale neúspěšně. Druhý pokus se zdá být úspěšný, jelikož Julii vyšel pozitivní těhotenský test. V děloze nosí vajíčko své ženy. V případě plánovaného druhého těhotenství to bude naopak a Camilla si nechá do dělohy dát Juliino uměle oplodněné vajíčko.

Metoda oplodnění IVF je pro lesbické páry v USA, Austrálii a západní Evropě velmi oblíbená. V České republice nic takového bohužel zatím není možné a umělé oplodnění spermatem anonymního dárce mohou podstoupit pouze heterosexuální páry.