Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Vyhnálková s přítelem | foto: Facebook: Klára VyhnálkováAntiyoutuber.cz

Je slavná na OnlyFans. Teď chování české tvůrkyně pobouřilo internet, týrala kočky

Klára Vondrová je devatenáctiletá budoucí matka, která září na OnlyFans. Na platformě ji odebírají tisíce lidí. Momentálně pobouřila sítě svým instagramovým příběhem, ve kterém sdělila, že vyhodila své kočky do potoka. Udělaly si záchod z její postele. Aktivisté a neziskové organizace zuří.
  13:05

Klára Vondrová se živí tím, že na OnlyFans sdílí své intimní fotky a videa, což jí přineslo tisíce odběratelů. V posledních dnech ale pobouřila celý Twitter svým příběhem na Instagramu, který se její tvorby vůbec netýká. Svěřila se s tím, že vyhodila své kočky z bytu. Jedna si udělala toaletu z její postele, tak ji tvůrkyně hodila do potoka. Druhou, která nic neprovedla, dala k popelnici. Neziskové organizace a aktivisté zuří. Lidé ji nahlašují na policii.

„V sedm ráno jdu na záchod, čistím si zuby a přijde za mnou přítel. Říká mi, že se nám kočka vys*ala do postele. Přišla jsem do pokoje a tam smrad horší než kravín. Jdu otevřít okno, sundám povlečení a u toho jsem se málem pozvracela,“ napsala na Instagramu.

„Jednu kočku jsem vyhodila, přišla, zase jsem ji vyhodila, přišla. Tak jsem šla k potoku a dolu na okraj ke zdi jsem ji položila. Za pět minut přišla na půl mokrá. Vzala jsem obě kočky a jde se ven. Tu jednu, co to neudělala jsem položila na zem u popelnic a tu hnusnou s*ini jsem vzala a mrskla s ní do potoka. Přeji všem krásné ráno,“ dodala.

Prý má poškrábaný gauč i záclony. Vyhrožuje, že pokud k ní do domu ještě někdy vleze kočka, zahraje si s ní fotbal. Radí lidem, ať si domu nikdy neberou kočku. Pes je podle ní nejlepší volba a kočky jsou k ničemu.

Svým chováním naštvala mnoho lidí na Twitteru. Lidé se snaží její kočky najít a zachránit. Devatenáctiletou dívku chtějí nahlásit na policii. Ta na svých stories reaguje, že neudělala nic hrozného. Tvrdí o sobě, že je velkým zastáncem proti týrání zvířat a nikdy by neublížila bezbrannému stvoření. Nezapomněla příběhy na Instagramu zahrnout ani zprávami o tom, že kočky jsou zkrátka jen nevděčná zvířata.

Chování mladé dívky pobouřilo i neziskové organizace a aktivisty, kteří se věnují pomoci zvířatům. „Hození kočky do potoka může být považováno za týrání, které je ukotvené v zákoně na ochranu zvířat proti týrání. Chování dívky je neomluvitelné a samozřejmě ji mohou postihnout různé sankce. O to více, když vše sdílí na sociálních sítích. O kočku by se správně měla postarat alespoň obec poté, co ji někdo vyhodí,“ sdělila pro redakci Antiyoutuber.cz Zdena Nezmeškalová, pracovnice Nadace na ochranu zvířat.