Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

ilustrační snímek | foto: Profimedia.cz

Deset nejpopulárnějších tiktoků roku 2022: Žirafa z čokolády, nenasytná veverka a vlezlé písně

Konec roku se blíží a máme tu seznam nejvíce sledovaných videí na TikToku. Máme za sebou Spotify, Pornhub, či dokonce i Bolt wrapped. Je na čase aby s něčím podobným přišel i TikTok a to se taky stalo. TikTok zveřejnil seznam deseti nejvíce sledovaných videí za rok 2022.
  13:00

Sociální síť TikTok odhalila seznam nejvíce sledovaných videí za letošní pomalu končící rok. Připomněla uživatelům videa, která snad každý viděl a těžko na ně zapomene.

@tiktok Let's celebrate the unforgettable trends, creators and moments that brought us closer together in 2022, a year that's truly #ForYou. #YearOnTikTok ♬ original sound - TikTok

Na prvním místě s největším počtem zhlédnutí je video od uživatele Amaury Guichon s více než 309 miliony zhlédnutími a 23 miliony lajky. Guichon ve videu staví zhruba dvoumetrovou žirafu z čokolády.

@amauryguichon Chocolate Giraffe! 🦒This 8.3ft tall 100% chocolate sculpture is my biggest creation yet. #amauryguichon #chocolate #giraffe ♬ dream river. - Woong Sun Hee

Druhé místo obsadilo video od uživatele @chipmunksoftiktok, ve kterém si veverka plní ústa ořechy. Uživatele pobavila a u srdce zahřála roztomilost veverky „Squishy“. „To je ta nejroztomilejší věc, co jsem kdy viděl. Musím si, něco takového adoptovat,“ napsal jeden uživatel do komentářů pod video.

@chipmunksoftiktok Thank you God my little Squishy is back from hibernation, fill the cheeks my sweet baby #fyp #welcomeback #cuteanimals #cute #chipmunks #squishy ♬ original sound - Chipmunks of TikTok

Na třetím místě je video od uživatelky La Rosalia se skoro 160 miliony zhlédnutími. Na videu není nic převratného, či roztomilého. Rosalia v něm pouze po celý den žvýká žvýkačku, přičemž pohrdavě hledí do kamery. Fanoušci to milují. „Takový pohled mám vždy první den školy,“ napsal do komentářů jeden fanoušek.

@rosalia

♬ BIZCOCHITO - ROSALÍA

Herectví někdy může být těžká nuda. Herci si tak při pauzách na natáčení snaží čas zkrátit různými aktivitami. Krásky z celosvětově známého seriálu Riverdale si založily TikTok a trhají s ním rekordy. Video, ve kterém si zatančily na komický song „Jiggle Jiggle“ má téměř 140 milionů zhlédnutí a tím se dostávají na čtvrté místo seznamu. Není to poprvé co se zařadily do žebříčku videí s nejvíce zhlédnutími. Minulý rok vydaly video které jich mělo přes 150 milionů.

@blondebrunetteredhead does this turn you on? #fyp ♬ Jiggle Jiggle - Duke & Jones & Louis Theroux

Na pátém místě máme video, které pobaví a rozveselí nejednoho uživatele TikToku. „Když ti maminka řekne přestaň, tak řekneš ok. Já jsem ale jenom dítě. Pořád ale musíš říct ok mami. Já jsem ale jenom dítě,“ roztomilá holčička oponuje mamince ve videu. Tento nevinný rodičovský spor s dítětem si na TikToku vysloužil více jak čtyřiaosmdesát milionů zhlédnutí.

@little.blooming.women Did. She. Stutter? #parenting #toddler #toddlersoftiktok ♬ original sound - Jordan

Šesté místo obsadilo video s pravděpodobně nejslavnějším dítětem roku. Umělec pod jménem @schmoyoho zremixoval rozhovor s malým chlapcem, který prostě miluje kukuřici, do krátkého songu. Chytlavým songem si vysloužil 85 milionů zhlédnutí na videu. „Ne, že bych si dnes večer koupila kukuřici v obchodě jen proto, že mi tato písnička běžela hlavou celý den,“ napsala do komentářů pod videu jedna uživatelka TikToku. „Pokud tohle není nejvirálnější zvuk v historii TikToku, tak budu zklamán,“ napsal další.

@schmoyoho intro song for any meal/snack with corn 🌽 - from iconic interview on @doingthings ♬ It's Corn - Tariq & The Gregory Brothers & Recess Therapy

Poté, co známá zpěvačka Lizzo viděla, jak nespočet lidí špatně tančí na její píseň „About Damn Time“, vydala video, ve kterém se snaží uvést na pravou míru, jak má tanec ve skutečnosti vypadat. Její komický tutoriál na tanec si vysloužil sedmé místo v žebříčku.

@lizzo

I would’ve given my left coochie lip to be at the spring awakening reunion show 😭

♬ About Damn Time - Lizzo

Školní muzikál je v Americe veliká věc. Jaké bude jeho téma se ve dvouminutovém videu snažil kreativně a komicky sdělit učitel na místní škole. Vtipné video má skoro sedmdesát milionů zhlédnutí a přes osm milionů lajků. Tématem muzikálu se nakonec stala komedie „The Addams Family“.

@itsmrfinn Part 2: The FINAL day of our musical reveal. #musicteacher #music #musiceducation #musicaltheater #musicaltheaterkidcheck ♬ original sound - Mr. Finn

Na předposledním devátém místě se umístilo video od uživatele Jimmy Darts s 86 miliony zhlédnutími. Nejednoho sledujícího video rozhodně zahřálo u srdce. Darts v něm prožil den plný zábavy s bezdomovcem Tomem, kterému dal nakonec i práci a vybral pro něj přes dvacet tisíc dolarů.

@jimmydarts

Tom is no longer homeless and now has a full time job that he loves ❤️

♬ original sound - Jimmy Darts

Poslední místo v žebříčku deseti nejsledovanějších videí za rok 2022 obsadil uživatel Melt and Pour. Ve videu vylévá horkou lávu na led. Každý sledující, by zřejmě chtěl vidět, jak láva led pořádně roztaje. To se ale bohužel moc nevede. Ten pořád z ledové kostky padá a nakonec pouze ztvrdne.

@meltandpour

Who won ?

♬ Jurassic Park Theme - Voidoid