Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Tancující zdravotní bratr miláčkem TikToku. Nurse John a jeho bizarní svět

Videa mladého filipínského zdravotníka se na TikToku rychle šíří. Mezi ty nejsledovanější patří ty se zvukem „pussy clean, pussy fresh.“ A lidé to milují. Sociální sítě mu už i vydělávají peníze.
  8:00

Kombinace zdravotnického prostředí, vtipné grimasy a humorná videa mladému Jc Dela Cruz, který vystupuje na TikToku pod přezdívkou nurse.johnn, zajistila automaticky úspěch.

John tvoří videa, ve kterých si dělá legraci z každodenního života zdravotníků, potažmo ošetřovatelů. „Když za čtyři minuty končím svou dvanáctihodinovou směnu a pacient zavolá, že cítí něco na hrudi,“ stojí v jednom z jeho videí. Popis doplnil o vtipný zvuk a fanoušci na video reagují svými zkušenostmi, kdy museli v nemocnici žádat ošetřovatele o to stejné.

Největší úspěch mu ale přineslo video, kde použil část z písně Pon Mi od interpretky Shenseea. V písni zní slova „pussy tight, pussy clean, pussy fresh“ a tato část má na TikToku velký úspěch. Video doplnil popiskem „Když jsi zrovna pomohl pacientce s přípravou na vyšetření pánve.“ Video mělo okamžitý úspěch.

@nurse.johnn Don’t worry dear I’m here to make you feel confident, good and no one’s gonna care even if it’s the Amazon down there. Love you boo now take a deep breath everything will be fine 😘 #nurse #nursesoftiktok #nurselife #nurses #nursehumor #nursing #nursingstudent #nursingschool #nursetiktok #nurseproblems #medicalhumor #medicaltiktok #hospitallife #hospitaltiktoks #healthcareworker #healthcarehumor #cnalife #cna #cnahumor #travelnurse #ernurse #pelvicfloor #pelvichealth #fyp #fypシ #foryou ♬ Howls Moving Poosi - Ranvision Official

Později si z videí s různými interpretacemi tohoto zvuku udělal sérii, kde vtipně reaguje nejen na gynekologické otázky. „Když odcházíš z operace, kde úspěšně proběhla chirurgická změna pohlaví,“ stojí v popisku, vše doplněno oblíbeným zvukem.

Videa z této série patří mezi jeho nejoblíbenější. Ač si z situací všedních dnů ošetřovatelů dělá legraci, upozorňuje na to, že situace nejsou reálné a scénáře si vymýšlí sám. John má kořeny na Filipínách a v Kanadě. Na TikToku ho sleduje přes 2,7 milionu uživatelů a jeho videa získala téměř 150 milionů lajků.

Jeho sláva začala pozvolna, kdy si TikTokem krátil volné chvíle. Teď už mu sociální sítě slouží i jako přivýdělek. Kromě TikToku je aktivní i na Instagramu, kde čas od času sdílí spolupráce a s nimi spojené slevové kódy. Nutno ale dodat, že na rozdíl od mnohých influencerů si John spolupráce vybírá tak, že k jeho obsahu zkrátka dávají smysl. Naposledy sdílel slevový kód pro ty, kteří by si chtěli koupit zdravotnický mundúr.

Jeho obsah, kterým plní TikTok každý den, zároveň kromě jednoduché zábavy slouží i jako prevence. V některých videích nenásilnou formou upozorňuje na nejrůznější nemoci, připomíná i pravidelné prohlídky u lékaře.