Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch

Shopaholic Adel se objevila na titulce Rytmu života | foto: Antiyoutuber.cz

Shopaholic Adel hvězdou časopisu Rytmus Života! Fanoušci se fotí s titulkou

Shopaholic Adel je jednou z nejsledovanějších osob na českém internetu. Po rozhovoru na webech antiyoutuber.cz a expres.cz její cesta médii pokračuje. Teď je na titulce Rytmu Života. A fanoušci to milují.
  12:00

Shopaholic Adel patří k nejsledovanějším účtům na českém internetu. A zároveň k těm nejkontroverznějším. Na TikToku se neustále objevují výstřižky jejích streamů, lidé si z ní dělají legraci. I přes to má velkou fanouškovskou základnu a sledující ji milují.

Adéla a její snoubenec David před dvěma týdny poskytli několik rozhovorů jak naší redakci, tak webu expres.cz. A nutno říct, že o obsah se snoubeneckou dvojicí byl velký zájem. Povídali o tom, jak se seznámili, negativních komentářích, svatbě, záznamu v trestním rejstříku nebo třeba falešném zákoně.

@shopaholicadelreal @exprescz @antiyoutuber.cz @idnescz @ockotv @annamariedonkor ♬ Sunset Carousel - David Nail

Jeden z nich vyšel v tištěném magazínu Rytmus života. To Adéle splnilo její velký sen. S časopisem se několikrát natočila na TikTok, streamovala i jak si časopis čte. Adéle a Davidovi byly v časopisu věnovány dvě strany a objevila se dokonce i na titulce. Fanoušci si teď časopis kupují, fotí se s ním a Adélu označují.

Shopaholic Adel má za sebou několik nepříjemných týdnů. Zhruba před měsícem se na internetu objevila výzva #srpenbezadel a denně tak ztrácela desítky tisíc sledujících. Ti se jí teď pomalu vracejí, s Davidem plánují svatbu a vše se zdá být opět růžové.

Témata: Shopaholic adel