Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Exkluzivní vzkaz Shopaholic Adel a Davida pro všechny haters

Shopaholic Adel a její snoubenec David čelí v posledních měsících spoustě nenávistných komentářů. Z domu vycházejí v noci, sledující jim zvoní na byt, pokřikují na ně... Snoubenci jsou z toho už unavení.
  5:00

Shopaholic Adel a David jsou jedním z nejdiskutovanějších párů na českém internetu. V rozhovoru, který poskytli webu Antiyoutuber.cz, se rozpovídali o mnoha tématech. Prozradili mnoho informací z jejich soukromého života. Mluvili o zásnubách, vaření, plánech do budoucna, svatbě a třeba i miminku. Vážnější část rozhovoru patřila nekonečnému shánění práce, záznamu v trestním rejstříku, nenávistným komentářům a haters obecně. Těm také na konci rozhovoru poslali vzkaz.

David: „No tak u mě je to jasný. Lidi, chápu, že nemáte rádi Áďu, ale přestaňte bejt ovce, buďte lidi a chovejte se jako lidi. Bude vám přáno, tak přejte i vy. To je jediný, co bych řekl.“

Adéla: Já bych k tomu chtěla říct jediný. Zkontaktujte mě, můžeme se poznat osobně, poznáte mě osobně a uvidíte, že to, co je na internetu, není absolutně žádná pravda. Takže přestaňte mě na streamech „hejtit“, já pro vás chci jenom to dobrý a i když jste „hejtři“, tak vás mám ráda.“

Vzkaz pro hatery je závěrem rozhovorů se Shopaholic Adel a jejím snoubencem. Jak jejich návštěva, interakce a chování zapůsobilo na redakci? To v dalších dnech přineseme na antiyoutuber.cz. Další části rozhovoru na témata, jako je třeba i móda, vychází na webu expres.cz.

Témata: Shopaholic adel