Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

TikTok NPC streamerka | foto: Youtube.comAntiyoutuber.cz

TikTok ovládly krásné ženy, které skoro nemluví. Za den si vydělají i desítky tisíc

TikTok začíná ovládat erotika. Povětšinou jde o streamy, na kterých slečny nabízí jejich nahé fotografie za dárky. Útokem také platformu vzaly tak zvané NPC streamerky. Jejich slovní zásoba je dosti omezená a právě díky tomu jsou úspěšné. V živých vysíláních opakují dokola ta stejná slova a vydělávají si desítky tisíc korun.
  8:00

Na TikToku se objevuje čím dál tím více sexuálního obsahu, se kterým pracují tak zvané NPC streamerky. Krásné slečny většinou oblečené v nějakém vyzývavém kostýmu s dlouhými vlasy na streamech opakují pár slov stále dokola, přičemž se zvláštně pohybují a děkují za zaslané dárky. Za jeden krátký stream jsou schopné si vydělat desítky tisíc korun.

Nutnot dodat, že TikTok má, stejně jako většina dalších platforem, věkové omezení, které tvůrci platformy vytvořili, aby zabránili šíření sexuálního obsahu mezi mladistvými. To se však dá lehce obejít a podle průzkumu zveřejněného webem thesocialshepherd.com je na TikToku až pětadvacet procent uživatelů mezi deseti až devatenácti roky. I mladiství se tak jednoduše dostanou k sexuálnímu obsahu.

České obecenstvo si také na TikToku může prohlédnout mnoho sexuálního obsahu. Některý vytvářejí dokonce i slečny od nás. Většinou se objevuje na streamech, nahotu však nezobrazuje. Populární se v poslední době stávají účty tiktokerek, které prodávají své nahé fotografie. Na streamu jde vidět pouze jedna lehce ožehavá fotografie, na které je napsaný ceník služeb tiktokerky. Většinou za překvapivě ne příliš vysoký počet dárků slibuje zaslání různých druhů jejích sexuálních fotek. Někteří uživatelé v komentářích často diskutují nad tím, že se jedná o podvod. Myslí si, že za účtem může stát klidně i nějaký muž, který po zaslání dárků žádné fotografie nezašle.

Sexualita je na TikToku v mnoha koutech a dá se říct, že už v poslední době zas tak skrytá ani není. Již zmíněné NPC streamerky v živých vysíláních většinou využívají svého přitažlivého vzhledu. NPC je zkratka pro non-playable character, neboli postavu ve hře, kterou hráč nemůže ovládat. Tyto postavy mají omezený slovník, způsob komunikace, pohybů a tak podobně. NPC se také dá slangově použít jako urážka pro někoho mentálně zaostalého, či jednoduššího. Některé tiktokerky zjistily, že když si na tyto postavy budou hrát, tak vzbudí u svých sledujících obrovský zájem.

Nejvíce aktivní a populární NPC streamerka je zřejmě Pinkydoll. Slavná se stala hlavně díky její otravné frázi v překladu „Ta zmrzlina je tak dobrá,“ kterou opakuje neustále dokola, když jí někdo pošle dárek v podobě zmrzliny. Ačkoliv se jedná o dárek malé hodnoty, Pinkydoll těchto zmrzlin dostane za stream obrovské množství, za což si je schopná vydělat nepředstavitelné částky. Svěřila se, že si za den jen z dárků někdy vydělá i patnáct tisíc korun.

Další poměrně známá streamerka vystupuje pod přezdívkou Cherry Crush. Stejně jako Pinkydoll je NPC streamerkou. Její živé vysílání se často nese i v sexuálním duchu, kdy má na sobě nějaký vyzývavý kostýmek s velkým výstřihem. Její zřejmě nejoblíbenější hláška je v překladu „Nic pikantního,“, kterou říká poté, co dostane dárek v podobě papriky. Často také říká, že je hladová, čímž se snaží své diváky navnadit k tomu, aby jí poslali nějaký dárek v podobě jídla. V ruce drží čínské hůlky, přičemž když jí takový dárek přijde, napodobuje, že ho jí.

Cherry Crush je velice populární i na dalších platformách jako například Instagram, či YouTube, kde má dohromady téměř dva miliony sledujících. Mnohé zřejmě nepřekvapí ani to, že zveřejňuje své nahé fotky a videa na OnlyFans. Jakožto i mnoho ostatních tvůrkyň se musí i Cherry Crush potýkat s uniklým obsahem na veřejnost. Usuzovat se z něj dá, že se dá brzy zřejmě na dráhu pornoherečky. Nezveřejňuje totiž pouze erotické fotky, ale i velice explicitní videa na kterých například orálně uspokojuje neznámého muže.

How is your day going?

13. července 2023 v 1:45, příspěvek archivován: 20. července 2023 v 11:49

Podobných streamerek je na platformě nespočet. Zajímavé je, že se stávají čím dál více populární dokonce i muži streamující jako NPC postavy. Ačkoliv se v živých vysíláních nesnaží ukazovat nějakou erotiku, počet diváků mají často velký. Dle komentářů jsou tito streameři ostudou století. „Jsi muž proboha, tak se tak chovej,“ píše do komentářů na streamu jeden uživatel.