Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Tiktoker říkající si Vojta Neymar | foto: Tikok.comAntiyoutuber.cz

Tiktoker Vojta Neymar se rozpovídal o sexuálním životě. Nechutný pohádkář, píšou mu sledující

Bizarní tiktoker říkající si Vojta Neymar4d opět perlí. Na TikTok streamu se dopodrobna rozpovídal o své sexuální zkušenosti s ženou. Zdá se, že mimo fotbalovou kariéru se rozhodl vyzkoušet něco nového. Na streamech sledujícím ukazuje bizarní rappové dovednosti.
  6:00

Tiktoker říkající si Vojta Neymar4D je mnohým uživatelům sociálních sítí už nějaký ten pátek jistě známý. Proslavil se hlavně svojí láskou k celosvětově známému fotbalistovi z Brazílie Neymar da Silva Santos Júniorovi. Od něj také převzal svoji přezdívku. Sledující se na svých streamech a videích snaží přesvědčit, že je mistr ve fotbale. To však není ta jediná vylomenina, kterou předvádí. V poslední době se začíná svěřovat i se soukromými věcmi ze svého osobního života. Velice rád se často chlubí s jakou ženou měl pohlavní styk a velice detailně popisuje veškeré podrobnosti z něj.

@vojtaneymar4d

Jedu bomby ve stylu VN4D🔥👑😮‍💨😎🤫🇧🇷👊🏾💯

♬ original sound - Maybe it's David

Nedávno se dal dokonce i na rap. Často svým sledujícím předvádí svůj humorný freestyle, ve kterém nerappuje o ničem jiném, než o jeho fotbalových a sexuálních dovednostech. „Vojta Neymar4D je to nejlepší fotbalista v ČR a je to nejlepší beatboxer. Díky za pochopení, hou, hou. Každá holka prostě za ním šílí, až by chtěla po něm sex, protože si řekly, že jsem prostě zabiják,“ předvádí Neymar svůj velice bizarní rap. „Zazpívej si sám o sobě, jaká jsi nula,“ píše do komentářů v živém vysílání jeden uživatel.

Neymar se velice rád chlubí. Nedávno ve videu například ukázal nové hodinky, které si pořídil. Koupil si však daleko větší velikost, než která mu sedne na ruku, a tak se mu uživatelé v komentářích vysmívají. „Tím přetáčíš čas do budoucnosti ne?“ utahuje si z něj jeden uživatel. „Týpek nenosí hodinky, ale hodiny,“ píše další.

@vojtaneymar4d

Dneska jedu bomby ve stylu VN4D🔥👑😮‍💨😎🤫🇧🇷👊🏾💯

♬ som original - AV music

S čím se také velice rád svěřuje, jsou jeho sexuální zážitky. Nedávno se na jednom streamu rozpovídal o pohlavním styku, který měl mít s jistou slečnou na veřejnosti. „Dole na chodbě si svlékla to tričko a měla bílou podprsenku. Sedla si na mě, stoupl mi, no a já jsem to začal dělat,“ popisuje Neymar. „Masíroval jsem jí p*delku, ona jezdila nahoru, uplně v p*či,“ doplňuje, přičemž vydává velice zvláštní sténající zvuky. „A pak se probudil pochc*nej,“ utahuje si z Neymara v komentářích pod záznamem ze streamu jeden uživatel. „Ten pocit, když si musíš vymyslet příběh, abys ukázal nové hodinky,“ píše další.

Uživatelé ho označují za pohádkáře, který se jen snaží zapůsobit. Není to poprvé, co se svým sledujícím na streamu svěřoval s podobnou věcí. „Sedla si na mě a už mi to stouplo. Takhle jsem ji masíroval. Říkám: ,jo kotě.’ A dělala nahoru a dolu, nahoru a dolu,“ chlubil se na jednom dřívějším streamu, jak si užíval s jistou slečnou. Podle sledujících jeho vyjadřování už zachází za hranu. Nejen, že jsou jeho příběhy trapné, ale také nechutné a odpuzující.

@sleaingerova._x #neymar4d #lelenc ♬ původní zvuk - M

Jeho pomíjivá sláva v poslední době upadá čím dál víc. Dříve na jeho streamech bylo v jeden moment klidně několik set diváků. Nyní je rád, když se na něj dívá alespoň dvacet lidí. Až na jeho zvláštní výstřelky s uživateli v komentářích téměř nekomunikuje a jede si jen to svoje.