Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav

TikTok trend | foto: Antiyoutuber.cz

Přijď na řasy zdarma, bude tam tvůj ex, utahuje si tiktokový trend. Je to podvrh

Český TikTok ovládl trend, kde na sebe bývalí partneři vymýšlí intriky. Kluk zve svoji ex pod falešným profilem do řasového studia, aby si z ní mohl udělat srandu. Dívka na ta odpovídá, že tam posílá kamarádku, která ho zmlátí. Lidé zprvu věřili, že se jedná o reálnou situaci.
  15:00

Na TikToku koluje trend, ve kterém se kluk snaží pod falešným profilem pozvat bývalou přítelkyni do smyšleného řasového studia a vyprankovat ji. Dívka pak natáčí video, ve kterém tvrdí, že ví, o koho se jedná a pošle tam svoji nejlepší kamarádku, která se umí prát. Lidé v komentářích spekulují, zda se jedná o realitu a mnoho z nich pravosti uvěřilo. Jedná se však o smyšlený trend.

„Všude si mě blokla, tak si vytvořil fake profil řasového studia a napsal, že vyhrála bezplatný termín, v pátek ve tři se na tebe těším, lásko,“ stojí na videu kluka.

@samirinam

arabi takový bývají no🤷🏽‍♂️

♬ original sound - Albanian songss<3

„Když ti napsalo Lash PINK Praha, že jsi vyhrála zdarma řasy, ale ty víš, že to je ten tvůj psycho ex, tak tam pošleš svou bestie, co ho nesnáší a umí se prát, místo sebe,“ praví video dívky.

Videa mají statisíce zhlédnutí a mnoho lidí si myslí, že situace se opravdu děje. „Aaaa to video od tý borky jsem viděla, psala že přijde její bestie,tak to gl,“ najdeme v komentářích prvního z videí.

I pod druhým videem stojí důvěřivé komentáře. „Ty jsi skvělá. Jeho video jsem teď viděla,“ tvrdí jeden z nich. Na základě popisku tvůrkyně jednoho z nejsledovanějších videí tohoto trendu je jasné, že se nejedná o reálnou věc. Dává credit za obsah druhé, údajně bývalé polovičce a sama v komentářích popírá, že by se situace opravdu stala. To ale téměř nikdo nepostřehl a pravosti situace tak věří tisíce lidí.