Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

ilustrační snímek | foto: Antiyoutuber.cz

Influencerka nosí místo trika kalhotky. Pobouřila desetitisíce uživatelů

Influencerka si začala oblékat dámské kalhotky jako vrchní díl outfitu. Tvrdí, že spodní prádlo nosí jako tričko, protože prostě může. Video získalo více než milion zhlédnutí a pobouřilo mnoho uživatelů. Podle nich je to prý nehygienické.
  13:28

TikTok je doopravdy bizarní místo. Virálním se tam totiž může stát i naprosto podivná věc. Jsou to mnohdy recepty, které by mohly přivodit glykemický záchvat, nebezpečné challenge, ale i věci, u kterých zůstává rozum stát. O co jde?

TikTok zaplnila videa, ve kterých si uživatelé oblékají dámské kalhotky jako vrchní díl outfitu. „Nosím svoje kalhotky jako tričko, protože prostě můžu,“ píše Joslyn Sieling ve svém videu. Následně zkouší různé střihy spodního prádla a obléká si je v různých kombinacích. Pouze dvacetisekundové video zanedlouho získalo přes milion a půl zhlédnutí.

@sieling.j When u remember I have free will #clothing #styling#underwear#fyp#fashion ♬ kill bill by sza - lyrics e traduções.

Sledující videa se dělí do dvou skupin, jedna nový trend miluje a druhá nenávidí. „Nic lepšího jsem neviděla, hned to vyzkouším. Super nápad,“ píše jedna z komentujících. Mnoho dalších se k ní přidává a zkouší další varianty oblékání. Podle nich je nápad sice neobvyklý, ale rychle si ho zamilovali.

Na druhé straně jsou však sledující pobouření. „Jako tričko si můžete oblékat třeba něco, co je k tomu určené. Vždyť je to nehygienické,“ myslí si jeden z kritiků nového trendu. „Myslím, že na tom není nic špatného, pokud jsou ty kalhotky vyprané,“ odpovídá mu další.

@sieling.j ❤️ #fyp#fashion#DoritosTriangleTryout #styling#wearingclothesthewrongway #lgbtq ♬ Sure Thing (sped up) - Miguel

Influencerka, která původní video natočila, má na TikToku bezmála 300 tisíc sledujících. Její videa jsou zaměřená převážně na módu a právě na netradiční způsoby oblékání oděvů. Zkouší si oblékat košile vzhůru nohama, sukně jako šály nebo třeba svetry převléká tak, aby vypadaly jako šaty.