Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch

Tiktokerka vytváří sýr ze své vaginální mikroflóry | foto: TikTok: @merggy_da_eggyAntiyoutuber.cz

Sýr z vaginální mikroflóry je novým trendem TikToku. Lidé jsou znechucení

TikTok je známý tím, že trendy na něm jsou mnohdy zvláštní. Není to poprvé, co platformu ovládla mikroflóra z ženských pohlavních orgánů. V minulosti ženy sdílely, jak ji používají místo parfému. Tentokrát z ní tvůrkyně vyrábí sýr. Sledují je miliony uživatelů a většině to přijde odporné.
  13:00

Na TikToku může být trendem opravdu cokoliv. Důkazem toho je Meggie Smells s její kamarádkou. Společně se rozhodly natočit video, ve kterém vytváří sýr z vaginální mikroflóry. Získaly miliony zhlédnutí.

První listopadový den se studenka biologie a chemie Meggie Smalls s kamarádkou rozhodla experimentovat se svoji vagínou a potravinami. Vzala bakterii ze své i z kamarádčiny vaginální mikroflóry a ve spojení s dalšími ingrediencemi z nich vytvořila hmotu, ze které by měl podle jejích slov uzrát sýr.

@meggy_da_eggy

Day 1 of our 🐱🧀 experiment!!!

♬ original sound - Meggie Smalls

„Ve vagíně se nachází bakterie podobná těm, pomocí kterých se vyrábí sýr. Rozhodly jsme se tedy prozkoumat, zda je možné vytvořit sýr i z naší vlastní vaginální mikroflóry,“ uvedla Smalls na svém TikToku.

Smalls od listopadu každý den pravidelně informovala o tom, jak sýr zraje. Nezapomíná dodávat ani různé chemické a biologické poznatky a popisovat celý proces. Osmnáctý den, kdy měl sýr zrát, se navíc rozhodla pro další experiment a z bakterie z vaginální mikroflóry se snaží vyrobit i jogurt.

@meggy_da_eggy

It’s looking promising!! 🧀 Our girls are growing nice and strong 🫶🏻

♬ original sound - Meggie Smalls

Za kulinářské a biologické pokusy, spojené s pohlavními orgány, si dívka vysloužila mnoho pozornosti od lidí na sítích. Její videa se pyšní desetitisíci až miliony zhlédnutími. Fanoušky zajímá jediné, zda dívka hodlá vytvořené potraviny zkonzumovat. Výsledný produkt navíc sledující pojmenovali coocheese, což je anglické spojení slov pochva a sýr.

„To je snad jasné, že až vše bude hotové, tak to sním. Jinak by to znamenalo, že nevěřím svým vlastním objevům a výsledkům,“ nechala se slyšet mladá tiktokerka. Většině lidí však její výtvory přijdou odporné a dávají jí to v komentářích znát. „To je přesně důvod, proč už nikdy nebudu u nikoho na návštěvě nic jíst, nikdy nevím, co v tom může být. Je to nechutné,“ zaznívá v jednom z komentářů.