Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Influencerka Gabbie Hanna přidává na TikTok 100 videí denně. Fanoušci o ni mají strach | foto: instagram.com/gabbiehanna

Gabbie Hannah točí sto videí denně, fanoušci o ni mají strach

Gabbie Hanna je na sociálních sítích známá už dlouho. Její jméno bylo spojováno především se sociální sítí Vine, později se jí dařilo na YouTube. Od té doby uplynulo několik let a její jméno je každým rokem více kontroverzní. Nyní o ni ale fanoušci mají strach.
  1:00

Gabbie Hanna je známá především díky sociálním sítím. Její videa na platformě Vine si rychle získala pozornost. Od zrušení Vine uplynulo zhruba šest let a Hanna je na sociálních sítích stále relevantní. Teď o ni mají fanoušci ale strach. Točí přes sto videí denně a u ní doma se objevil cizí muž, který tam s ní pár dní pobýval.

Mezi obdobím popularity na Vinu a aktuální kauzou uplynula dlouhá doba a především spousta kontroverzí. Mnozí sledující říkají, že její jméno je synonymem skandálu.

V roce 2017 natočila Gabbie Hanna video o svém bývalém spolužákovi, který se předávkoval. O rok později zase propagovala štětce na make-up, které měly být zdarma. Jediné, co kupující musel zaplatit bylo desetidolarové poštovné. Mnoho z fanoušků si začalo stěžovat, že jsou štětce nekvalitní. Hanna odpověděla ve videu, že přece nikdo nemůže očekávat, že štětce zdarma budou kvalitní. Následující rok zase řekla o youtuberce Trishe Paytas jejímu tehdejšímu příteli, že má herpes.

@gabbiehanna

♬ original sound - Trauma Queen

Je známá i svou uměleckou činností. Vydala knihu básní Adultoscence a debutovala singlem Out Loud v roce 2017. Následovala kniha Dandelion a pokračovala v tvorbě hudby. V roce 2022 vydala hudební album Trauma Queen.

V srpnu letošního roku se o ni fanoušci ale začali bát. Už dříve oznámila, že trpí maniodepresivní poruchou a aktuálně zveřejňuje na TikToku, kde ji sleduje téměř osm milionů uživatelů, desítky videí denně. V jednom dni jich zveřejnila necelou stovku. Fanoušci si proto myslí, že prožívá jednu ze svých manických fází.

@gabbiehanna

♬ original sound - Trauma Queen

Videa se týkala jak jí samotné, tak náboženství. V jednom z videí se připodobňovala k dceři Boha. Mezi nimi bylo i video, kde oznámila, že ji v posledních dnech navštívila policie, aby ji zkontrolovala. Pravděpodobně se tak stalo kvůli tomu, že sousedé v posledních dnech slyšeli z jejího domu různé výkřiky. To byla Gabbie, když se snažila přesvědčit celý svět o tom, že by měl věřit v Boha.

Později na TikToku prosila o modlitby kvůli tomu, že se jí chtěl někdo vloupat domů. Za několik hodin ale pustila domů úplně cizího člověka, který tvrdil, že se ztratil a potřeboval jen použít toaletu. Doopravdy se ale jednalo o jednoho z jejích sledujících Nicolase, který na TikToku vystupuje pod přezdívkou @p.ui_. Reagoval tak na prosby fanoušků, kteří doufali, že Gabbie přijde někdo pomoct. Čekali ale, že jí pomůže někdo z rodiny a ne cizí člověk z internetu. Hanna se později vše dozvěděla a křičela na něj, aby opustil její dům.

@p.ui_

♬ original sound - p.ui_

Její rodina se od ní v podstatě distancovala s tím, že je na druhém konci státu a nemohou tak pro ni nic udělat. Podle její sestry jsou ve výsledku všichni její fanoušci cizí lidi a není to jejich záležitost.