Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

Tiktoker Hokejka 94 | foto: instagram.com

Tiktoker Hokejka 94 jde do vězení, neplatil dluhy. Jeho nástup za mříže oplakala i Shopaholic Adel

Tiktoker Hokejka 94, který je známý především kvůli zveřejnění hlasových zpráv mezi ním a influencerkou Shopaholic Adel, jde do vězení. Oznámil to během živého vysílání na TikToku. Nesplatil půjčku a svůj trest si odpyká ve věznici v Ruzyni.
  16:00

Karel Vencovský, na sociálních sítích vystupující jako Hokejka 94, je osmadvacetiletý tiktoker. Na svůj účet nahrává převážně videa o hokeji a bruslení, z moderování v rádiu a z dovolených. Lidé ho pořádně zaznamenali až po zveřejnění hlasových zpráv z konverzace s kontroverzní influencerkou Shopaholic Adel, ve kterých ho prosila, aby pro ní přijel po hádce s jejím přítelem Davidem. Nyní se však bude muset Hokejka 94 na nějakou dobu vzdát své nastartované kariéry. Za nesplacení dluhů nastupuje do vězení v Ruzyni.

@hokejka_94 Svět patří těm, co se neposerou... ❤️ #kazma #moderator #radio #live #fyp #repost ##thankyou ♬ Nikto nás nezastaví.. - Som Motivovaný

V pondělí 16. ledna v devět večer spustil tiktoker předem oznámené živé vysílání. Jako podpora s ním byl jeho nejlepší kamarád, známý pod přezdívkou Kopačka 96. Z počátku čekal, až se na stream připojí víc lidí, během čekání popíjel alkohol a následně se rozpovídal o důvodu živého vysílání. „Zítra nastupuji do vězení. Nikoho jsem nezabil, neokradl, ani nic podobného,“ oznámil Vencovský, který se vzápětí rozplakal. Celé živé vysílání zároveň v podkresu doprovázela dojemná hudba.

Sledující mu okamžitě začali vyjadřovat podporu v komentářích a také dárky, které je možné na TikToku posílat. Tiktoker zpočátku nechtěl říct, za co si jde svůj trest odpykat, po půl hodině však veřejně přiznal, že si půjčil peníze, nikoliv od banky, ale od fyzické osoby. Peníze ovšem už při půjčce neměl v plánu vrátit. Hokejka 94 si ovšem peníze nepůjčil jenom kvůli vlastnímu užití. Půjčil si je především kvůli svému otci, který měl rakovinu a kterému chtěl zaplatit jeho léčbu, což se i nakonec stalo. Díky tomu je teď prý jeho otec ve stabilizovaném stavu.

@hokejka_94 Zde není potřeba komentáře ... 😂😂😂#radioin @⚽️kopačka_96⚽️ @antonio_vodrazka #sha #cringe ♬ původní zvuk - 🏒Hokejka_94🏒

K vysílání se připojila také Shopaholic Adel, která si sice nezapnula kameru, zato se však zalykala slzami. Začala se omlouvat Hokejkovi za všechno špatné, co o něm kdy řekla. „Já se ti chci omluvit za ty hnusný věci, který jsem o tobě řekla, já jsem to tak nemyslela, ale neumím si představit, že jdeš do vězení, to přece nejde,“ vzlykala Adel. Hokejka její omluvu přijal a doporučil jí, aby si dala pauzu od TikToku a YouTube.

Adel si ale pauzu nedá. Nakonec se rozloučili, Adel popřála všechno dobré a opustila vysílání. Následně Hokejka opět propukl v pláč. „Nejsem přece špatný člověk, vy to všichni víte, jenom jsem to celý hrozně po*ral,“ zpytoval Hokejka své svědomí. Chvíli později, nejspíš už i vlivem alkoholu začal spolu se svým kamarádem zpívat písničky. Zazněly skladby jako Láska na sto let, Okno mé lásky nebo třeba Vím jedno návrší. Během zpívání tekly oběma tiktokerům proudem slzy.

@hokejka_94 Hokejka má tu nejlepší hokejku 👀😂 #fyp #tiktok #repost ♬ původní zvuk - 🏒Hokejka_94🏒

Později se Hokejka rozpovídal i o svém nástupu do vězení. Na jak dlouho půjde za mříže přesně neřekl, svěřil se ale, že to bude mezi jedním a pěti lety. K nástupu do vězení, který je v úterý v šestnáct hodin, přizval i své sledující. Sraz je o půl čtvrté před věznicí. Poprosil je také, aby mu za mříže posílali dopisy. Adresu prý bude mít jeho kamarád Kopačka 96 na svém instagramovém profilu. Sledující mu také nabídli, že pro něj udělají sbírku. To však tiktoker odmítá. „Je to od vás moc hezké, ale je to můj problém a já si ho musím vyřešit sám,“ reagoval na návrh Hokejka 94. Nejvíc prý lituje toho, že zmešká desáté narozeniny své dcery.