Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří

Shopaholic Adel má Tinder | foto: Tikok.comAntiyoutuber.cz

Podvádí Shopaholic Adel Davida? Je na Tinderu a hledá tam dlouhodobý vztah

Na chvilku se po ní slehla zem a nikdo o ní nemluvil. Teď se však Shopaholic Adel opět objevila se zajímavou kauzou. Jeden uživatel TikToku ji totiž našel na Tinderu. Má ověřený účet a zadala si, že tam hledá dlouhodobý vztah. Znamená to tedy rozchod s Davidem?
  11:52

Pár týdnů se o Shopaholic Adel nemluvilo. Naposledy jsme o ní mohli slyšet, když sdělila světu, že spolupracovala s Kazmou. Krátký klid od bizarní Adély je pryč a je tu další kauza. Jeden tiktoker totiž objevil Adel na internetové seznamce Tinder. Takové haló by to nebylo, kdyby ten účet nebyl ověřený modrou fajfkou. Zfalšovat se dá jakýkoliv účet, ověřit jde však už pouze ten reálný. Platforma se tak snaží zabránit tomu, aby se někdo nevydával za někoho jiného.

Že se jedná o skutečný profil Adély je jisté. Za prvé je ověřený, což jde jen velice těžko oblafnout, za druhé se k tomu prý sama přiznala. Měla to říct na jednom z jejích streamů. Je tam prý proto, aby si našla kamarády a David o všem ví. „Mám to pro p*del,“ sdělila Adel pro antiyoutuber.cz. To je jistě možné. Ví ale David, že si na svůj profil napsala, že hledá dlouhodobý vztah?

@mistrvyletu #CapCut co to vidí, oko mé? 🫡 #tinder #shopaholicadel #shopaholicadelrealita #shopaholicadelka ♬ původní zvuk - CZ/SK LYRICS RAP

Tinder dává možnost uživatelům vybrat si z několika možností, co na platformě hledají. Patří mezi ně například „nové přátele“, „dlouhodobý vztah“, či „krátkodobá zábava“. Je jasné, co všechny tyto možnosti znamenají. Pokud by Adel skutečně hledala pouze kamarády, tak by zadala první ze zmíněných možností a ne dlouhodobý vztah. Znamená to tedy rozpad jejího vztahu s Davidem?

Uživatelé diskutují hned o několika důvodech, proč si založila účet na seznamce. Někteří tvrdí, že je to kvůli pozornosti. Nějakou dobu se o ní nemluvilo, a tak na sebe tímto chce opět upoutat pozornost. Mnoho z nich také diskutuje o tom, že je David mimo hru, a tak si začala hledat někoho jiného. Mluví o tom, že ji už třeba omrzel. „Třeba jí už Davča začal vadit. Už je s nim moc dlouho,“ napsala do komentářů jedna uživatelka.

Někteří se však Adel zastávají. Vyzdvihují to, že se sama přiznala k tomu, že je na seznamce. Je tam však prý jen kvůli tomu, aby si našla kamarády. Jak zřejmě většina ví, tak jich Adel moc nemá. Když si většinou nějaké najde, tak jsou z nich za pár dnů největší nepřátelé. „Hledá si kamarády. Nevím, proč řešíte někoho, do koho vám nic není,“ brání Adel jedna uživatelka. „Ona řekla, že má Tinder a že hledá kamarády. David o tom ví,“ píše další. To je samozřejmě možné. Existuje mnoho lidí, co jsou na platformě, jen aby se s někým skamarádili. Ti si však dají do profilu, že hledají jen přátelství.

Není to jediná věc, ze které si uživatelé utahují. Adel si totiž do profilu například napsala, že čas od času posiluje. „Jo tak ona posiluje,“ ptá se jeden uživatel. Dále tam má napsáno, že je influencerka, má psa, že o sebe pečuje, chtěla by dítě a snaží se přestat kouřit.

Rychle virální se také stalo video od uživatele, který si Adel společně s Davidem pozval k sobě na návštěvu. Ta v něm mlátí Davida do ruky. Poté se zklidní a po chvilce to vypadá, jak kdyby dostala nějaký záchvat. Hluboce a rychle dýchá, přičemž hledí do prázdna. „Tu posedl démon, to je jistý,“ vtipkuje jeden uživatel. „Vezmeš starou ke kámošovi, ona tě tam zbije a ještě ti udělá ostudu,“ napsal další.

@tacticos_industries Borci je to v pi*i😀 #fypシ #protebepage #protebe #foryoupage #shopaholic #shopaholicadel ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) - howlingindicator

Moc dobře tak asi hledání nových kamarádů Adel nejde. Sama se několikrát nechala slyšet, že už na to kašle, jelikož ji všichni jenom využívají. Vystačí si tak prý sama. Ještě zřejmě uvidíme, co nového jí přinese profil na Tinderu.

Témata: Shopaholic adel