Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Le Sy vs Bejr. | foto: Youtube.comAntiyoutuber.cz

Aleš Bejr exkluzivně o sporu s Tomášem Le Sym: Chci s ním zápas, on se vymlouvá, říká

Šestý galavečer bojové organizace Clash of the Stars je za námi a opět to byla pořádná show. Zajímavá klání doprovázely i pikantní události ze zákulisí a mimo klec. Aleš Bejr se opět předvedl a napadl Tomáše Linh Le Syho, čímž si zřejmě zpečetil svůj osud v společném souboji. Výzev na zápas bylo na galavečeru až překvapivě mnoho.
  15:34

Bojová organizace Clash of the Stars opět zaujala, pobavila a překvapila. Na téměř každém jejich galavečeru se diváci mohou těšit z mnoha zajímavých zápasů. Nejde však jen o to. Zajímavé dění se odehrává i mimo klece, a to buď v zákulisí, či v přítomnosti téměř všech diváků. To by nebylo ono, kdyby galavečer nedoprovázely různé výzvy na zápas a neobjevil se známý youtuber Aleš Bejr. Ten opět předvedl svoji impulzivní náturu, když udeřil hlavního promotéra organizace Tomáše Linh Le Syho. Nejednalo se však o jedinou zajímavou scénu, ze které zřejmě vzejde zápas na dalším již sedmý galavečer.

@empressxd #lesy #clashofthestars #cots6 #cots #clashofthestars6 #bejr #lesyedit ♬ původní zvuk - Empress • 皇后 ✓

Bejr vs Le Sy

Bejr po zápasu s Le Sym touží už dlouhou dobu. Ačkoliv se po jejich ostré výměně názorů a následném napadení ze strany Bejra zdálo, že by se jejich společný souboj měl konečně odehrát, není to tak jisté. „Celá hala chtěla, abych měl zápas s Le Sym. Není ale jistý, jestli to bude s tím, nebo s tím, já teď sám nevím,“ říká Bejr redakci Antiyoutuber.cz, že se rýsuje i zápas s moderátorem Jaromírem Soukupem. „Já bych chtěl spíš s Le Sym. Nevím, jestli se mi na něco nevymluví. On se furt jenom vymlouvá, proto jsem pak na něj hodil ty šaty a udělal jsem takovou zákeřnou akcičku, abych ho co nejvíc na*ral,“ doplňuje.

Bejr mluví o situaci, kdy v jeden moment Le Symu hodil na hlavu šaty a prudce ho udeřil do obličeje. Doufal, že ho tím ještě více vyprovokuje a donutí ho, jít s ním do zápasu. „Já jsem plánoval, že po něm ty dámské šaty j*bnu. Myslel jsem si ale, že to chytne, jakože si dá ruce před obličej,“ vysvětluje Bejr. Když se o zápase s Le Sym bavil, ten mu prý řekl, že si pravidla může stanovit sám. „Spíš si myslím, že by to musel být nějaký lucky punch, protože on jako není vůbec špatný,“ říká Bejr. „Lesíček řekl, že mu to je úplně jedno. Mám si vybrat jaký chci pravidla, váhovka ho nezajímá a pomlátí mě prý klidně opilý o půlnoci,“ doplňuje.

@.justanmmafan 🔥Le Sy vs Bejr🔥 #CapCut #mma #lesy #bejr #cots #clashofthestars #fyp ♬ Smack That - Live AOL Session - Akon

Mína vs Laduška

Další zajímavá výzva, která byla na galavečeru vyřčená, byla vcelku očekávatelná. Influencerka Dominika Elisherová alias Mína vyzvala známou tiktokerku Ladu Kašparovou alias Ladušku. Spor, který mezi nimi je, trvá už poměrně dlouho. O jejich společném zápase se mluví už nějaký ten pátek, a nyní na výzvu Laduška konečně kývla. Na svém Instagramu se svěřila, že by si to s Mínou rozdala už dávno. Z mnoha důvodů však prý nebyla schopná se na zápas připravovat. „Měla jsem naplánovanou augumentaci prsou, potom jsem měla nějakou rekonvalescenční dobu, kdy jsem nemohla cvičit,“ říká. „V momentě, co mi doktoři řekli, že už můžu, že jsem zdravá, tak jsem hned volala klukům,“ doplňuje.

I Mína se však v jeden moment k zápasu s Laduškou moc nehlásila. Řekla, že nechce být bizární, protože jí v tom velmi brání její psychické zdraví. I tak se však do své bývalé dobré kamarádky na sítích ostře pouštěla. „Ty máš v hlavě na*ráno. V životě si se neprala na ulici a ani se nechceš prát na ulici a určitě ne se mnou. Ty jsi nebyla na street fightu, nebyla, ty vůbec nevíš. P*čou jsi, p*čou zůstaneš“ řekla Mína.

@kalejaking Laduška vs Mina #laduska #mina #clashofthestars #staredown #foryou #foryoupage #foryourpage #fypシ #viral #protebe #vestylu ♬ original sound - Spotify songs

Jejich zápas se tak tedy už zřejmě konečně odehraje. Laduška se svěřila, že má poskládaný ten nejlepší trenérský tým a její příprava už jede v plném proudu. Uživatelé na sítích mají poměrně jasno, kdo v zápase vyhraje. „Mína je za mě víc pohybově nadaná a je v ní o dost víc dravosti, než v Ladušce, má tak jistou výhodu. Podle mě to dopadne podobně, jak když se šla rvát Satnady a Playstation Princess teďka,“ píše jedna uživatelka na Facebooku. „S tím, jaká je Lada fiflenka a Mína je Mína, tak bych si na tohle i vsadila, že Lada prohraje na plné čáře,“ píše další.

Témata: Aleš Bejr, Laduška