Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Tomáš Weimann si po výhře Survivoru 2023 vede skvěle | foto: Instagram

Instagram mě dostával pod tlak, choval jsme se jinak než v reálu, říká vítěz Survivoru Weimann. Obsah bude mít placený

Výhra v Survivoru vystřelila Tomáše Weimanna mezi influencery, jeho profil na Instagramu sleduje bezmála 66 tisíc lidí. Jenže teď Weimannovi, který pracuje i jako osobní trenér, došlo, že ho sociální sítě dostávají pod tlak a mění to, jak se na internetu chová, neodpovídá to jeho chování v realitě. Mění proto tak svou strategii, od teď bude na populární sociální síti působit primárně pro lidi, kteří si za jeho obsah zaplatí. Na Instagramu to vyjde na 119 korun, na Herohero na deset euro.
  11:45

Loňská výhra v reality show Survivor přinesla Tomáši Weimannovi slávu, mimo jiné i na sociálních sítích, primárně na Instagramu. Teď přišel na to, že ho působení na Instagramu, kde má k datu vydání článku přes pětašedesát tisíc sledujících, stresuje a dostává pod tlak.

„Dřív jsem Instagram neměl, i kvůli tomu, že se mi nelíbí, že sociální sítě, hlavně Instagram, nereflektují život takový, jaký je,“ řekl v živém vysílání Weimann. „Pociťuju na sobě to, že jsem pod tlakem a pressem, kvůli Instagramu,“ dodal. Pod tlak se dostal prý i kvůli tomu, že chtěl pravidelně vydávat videa a příspěvky. Popisoval třeba i to, že se před živými vysíláními cítil nervózní, řešil, jak se lidem bude líbit a nebylo mu z toho psychicky dobře. Jenže to není vše, co šampiona loňské série Survivoru trápí.

„To, co se snažím dávat na Instagram, mi bere strašně moc času a nedává mi to žádné peníze,“ řekl dál, čímž se dostal k hlavnímu poselství celého sdělení. „Chci někomu pomoct, ale chci z toho taky něco mít,“ řekl.

FlowSeMnou

Cvičení zaměřené na úlevu od bolesti kyčlí, úlevu od bolesti dolní a horní části zad a rozhýbání páteře.
Pokud potřebujete ulevit od bolesti zad, uvolnit hrudní a krční páteř, rozpohybovat páteř nebo se jen nabít do nového dne, tohle cvičení je ideální.

Nový díl každou sobotu na herohero.co/tomasweimann

#exercises #hip #lower #upper #back #spine #stretch #thoracic #cervical

6. května 2024 v 20:00, příspěvek archivován: 14. května 2024 v 12:11

„Svýmu Instagramu dám novou kapitolu a ta je taková, že už je mi úplně jedno, kolik lidí mě bude sledovat,“ vysvětlil dál Weimann. Na svém profilu chce primárně prý komunikovat s lidmi, kteří si váží toho, co ve svém volném čase dělá. Je mu prý jedno, jak to dopadne, i s možností, že to nikoho zajímat nebude a existuje možnost, že z instagramu odejde nadobro.

„Uvědomil jsem si, že mě to strašně stresuje,“ dodal k celému působení na Instagramu. Před streamy je prý nervózní a chová se jinak, než v normálním životě. V tom je spontánní, neplánuje tolik, bere věci tak, jak jsou. Na Instagramu se však snažil dodržovat plány a nastavené procesy.

Na instagramu zavádí předplatné, za 119 korun měsíčně, kde chce od teď fungovat primárně formou streamů, což chce dělat prý každý den. „Někdy si zapnu stream ráno, když budu meditovat, člověk bude moct meditovat se mnou,“ popsal. Jindy chce živě vysílat prý například u jídla, ale i u čtení, protože knihy čte nahlas a bude o nich moct debatovat.

Na Instagramu byl populární i kvůli cvičícím videům, právě cvičení je jeho priorita, je osobní trenér, pracuje v jednom pražském fitness centru. Ve sdílení cvičení online pokračovat chce, ovšem na platformě Herohero. Tam stojí měsíční předplatné jeho obsahu 10 euro, odebírá ho 101 lidí.