Středa 17. dubna 2024, svátek má Rudolf

Hvězda TikToku Topher. | foto: tiktok.com/allycat.03

Vy už všichni víte, kdo já jsem! Kdo je Topher a proč na nás křičí z TikToku

Rok 2023 začal teprve před týdnem, TikTok už ale má svou letošní hvězdu, alespoň pro leden. Je jí malý chlapec, který ve videu křičí, že všichni už dobře víme, kdo on je. Jmenuje se Topher, na TikToku má vlastní fanouškovské stránky a nejpopulárnější je jeho video s lordem Voldemortem.
  13:00

Roztomilé kočičky, vtipné sketche, recepty, ale i dojemné návraty vojáků zpátky ke svým rodinám. TikTok své uživatele stále přesvědčuje o tom, že to všechno na něm může být virální. A někdy TikTok udělá jednorázově virálním i nějakého člověka. Viděli jsme to u Corn Kid a mnohých dalších. Teď je tiktokovým králem Topher.

Malý chlapec se na TikToku poprvé objevil vloni na Štědrý den, kdy video s ním nahrála na TikTok uživatelka allycat.03. V krátkém videu ukazuje členy své rodiny, kdy každý z nich říká, před kým ze svých příbuzných by ostatní varoval. První z nich jmenuje právě Tophera. Následně se na videu objeví právě malý Topher. „Vy všichni už víte, kdo já jsem. Já jsem Topher a já říkám Olivia!“ zakřičí malý chlapec ve videu, které nasbíralo už přes 39 milionů zhlédnutí.

@allycat.03 who’s down to meet the dads side;) #family #christmas #funfam #crazy #fypシ #viraltrend #santa ♬ original sound - allyson.russell03

Komentujícím se líbilo Topherovo nasazení a jeho krátký výstup se rychle začal šířit. „Topher je na cestě k tomu stát se ikonou,“ stojí v jednom komentáři, který nasbíral už přes třicet tisíc liků. „Zajímalo by mě, proč nás Topher varoval před Olivií,“ píše další.

Z jeho jedné věty se následně stal trend, který proniká do všech zákoutí TikToku. Mezi fanoušky Harryho Pottera, formule 1, korejské hudby, ale i nejrůznějších seriálů.

Jedním z nejpopulárnějších editů je pak ten, kdy do scény z posledního filmu o Harry Potterovi, kdy se lord Voldemort ptá Nevilla Longbottoma kdo je, někdo vložil právě Tophera.

@bitch.n.brock I ❤️ TopherTok #yallalreadyknowwhoiam #topher #mynamestopher #tophertok #topher2023 #foryoupage #fyp #foryoupage ♬ original sound - ...

Vznikají ale i účty, které jsou věnované jen a jen Topherovi.

@kyleto10 King #topher ♬ original sound - user22607126711

Slávy videa s Tophera si, dle očekávání, všimla i allycat, tedy Allysson Russel. Ač byla na TikToku poměrně aktivní i před Štědrým dnem, velké pozornosti se jí dostává až teď. S Topherem tak začala přidávat i další videa a je na cestě stát se další tiktokovou influencerkou. K tomu bude ale bez pochyb potřebovat právě Tophera.