Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Z influencera trafikantem. Freescoot práci v trafice těží, udělal merch, který lidi nechápou

Youtuber Freescoot bere svoji práci v Trafice natolik vážně, že nyní vydal i velice tematický merch s názvem „Trafikant“. Do prodejny za ním často chodí jiné známé osobnosti, nyní včetně i zápasníka Václava Mikuláška. Na svém instagramovém story se také obořil do Zbyňka Vlčka. Nepochopil totiž pravděpodobně jeho vtip.
  10:06

Jakub Smrek, známý také jako Freescoot, už nejspíš ani nevychází ven z trafiky, ve které pracuje. Svůj obsah na sociálních sítích, ale i byznys zaměřuje převážně na prodejnu svého kamaráda. Přichází totiž s úplně novým merchem ve spolupráci se slovenským hudebním vydavatelstvím a jejich e-shopem „Ruka Hore“. Blíží se jeho očekávaný song „Trafikant“?

Do trafiky za ním čas od času přijde i jiný influencer, se kterým Freescoot něco málo natočí. Někdejšího zápasníka z bojové organizace Oktagon, Václava „Babu Jagu“ Mikuláška, musel nyní uklidňovat slovy „Clash of the Stars“.

TRAFIKANT! Všichni víte, že poslední dny trávím v trafice. Tvořím z ni obsah, který je jak tu, tak hlavně na Tiktoku virál ♥️ noooo, tak jsem se spojil s @rukahore a vytvořili jsme pro vás merch TRAFIKANT

Tak nabíhej na e-shop @rukahore a kupuj ♥️

14. února 2024 v 19:00, příspěvek archivován: 15. února 2024 v 14:50

Den svatého Valentýna neslavil Freescoot zřejmě nikde jinde než v trafice. Nedávno se rozešel se svojí partnerkou Aru, a tak je pro něj momentálně randění pravděpodobně tou poslední věcí, na kterou myslí. Samotný význam Valentýna mu přijde zbytečný a svátek neslaví. „Reálně z toho Valentýna mám akorát depky. Hrozně nechutný a komerční svátek. Kupovat kytky a vymýšlet překvapení máš během celého roku a ne jen 14. února,“ píše ve svém instagramovém příběhu.

Z trafiky vydal i další příběh, ve kterém se vyjadřuje k příspěvku někdejšího účastníka reality show Love Island, Zbyňka Vlčka. Ten v něm své sledující informoval, že šel na rande. „Jdu na rande, držte palce,“ píše v prvním příběhu. „Zatím celkem zlobí, ale líbí se mi, moc toho nenamluví, ale je roztomilá. Jo a dává mi zabrat,“ pokračuje na dalším. Takové vyjadřování o neznámé slečně, se kterou má být na rande, se nelíbilo Freescootovi a zareagoval. „Kámo, nemůžeš hodnotit rande jako fotbalový zápas nebo jako zápas Karlose Vémoly v Oktagonu, to prostě nejde,“ říká. „Co to je, ty v*le? Dělat si kampaň z toho, že jdeš na rande, v*le? To je moc i na trafikanta,“ doplňuje a s údivem na tváři se směje.

MY = GYMS ‍

14. února 2024 v 19:47, příspěvek archivován: 15. února 2024 v 14:51

Zřejmě jen ale nepochopil Vlčkův vtip. Ten totiž na žádném rande pravděpodobně ani nebyl. Šlo o humor, kdy slečnou měl namysli tyč na závaží. „Jak jsem říkal, potrápila mě. Moc toho nenamluvila, dala mi zabrat, ale byla roztomilá. Nebo snad není?“ píše v příběhu, ve kterém posiluje.

Freescoot tráví zdá se svůj veškerý čas hlavně v trafice, či si rád čas od času zajde do svého oblíbeného klubu Duplex. Do prodejny se za ním také někdy staví i již zmíněný Mikulášek. Ten ho nyní překvapil, když chvilku postával před výlohou a poté vběhl dovnitř s rukama v pěst. „P*čo v*le, co to je v*le? Ty v*le. Hej, hej, ne, ne,“ reaguje Freescoot. Následně začne opakovaně říkat název bojové organizace, ve které Mikulášek nyní zápasí. „Clash of the Stars, Clash of the Stars,“ pokračuje.

Zjistil jsem ze kurva….. a není nadávka ale povolání

13. února 2024 v 14:13, příspěvek archivován: 15. února 2024 v 14:51

Jeho nový merch zatím nesklidil moc velký úspěch. Cena mikiny a trička se dá označit za poměrně průměrnou při pohledu na oblečení od jiných influencerů. Mikinu nabízí za 915 korun a tričko za 525. „Kubo, jako rozumím, jede to, kope to, šlape to. Ale asi bych čekal něco originálnějšího. Lepší design a ne pět minut v Canvě. Mohla to být krásná koláž, typický devadesátky, cokoliv, tohle je takový nic moc,“ komentuje jeden jeho sledující na Instagramu Freescootův nový merch. „Odpornější merch jsem v životě neviděla. Fakt si myslíš, že by za to někdo dal litr?“ píše další.

Témata: Freescoot