Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Trans žena vs žena v Red Face | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

V Red Face si to v kleci rozdá trans žena s ženou. Podle odborníka by se něco takového dít nemělo

Bojová organizace Red Face oznámila další bizarní zápas. Do klece proti sobě postaví kulturistku a trans ženu, půjde o zcela první souboj u nás takového konceptu. Podle odborníka na MMA, novináře Roberta Rampy, to je v pořádku, když s tím souhlasí obě strany. Na druhou stranu by se něco takového podle něj dělat nemělo a vidí v tom pouze snahu Red Face o přilákání pozornosti.
  17:25

Bojová organizace Red Face si pro své fanoušky připravila další podivuhodný zápas. Už nyní na svém Instagramu odtajnili pár zápasníků včetně OnlyFans tvůrkyně Kafuu a obrovského muže z Íránu říkající si Hulk. Nyní oznámili, že proti sobě do klece postaví ženu a trans ženu. Kulturistka Karolina Hrbková se postaví tiktokerce a trans ženě říkající si Naomi Lauren. Podle některých uživatelů na sítích Hrbková nemá šanci, Lauren ji zalehne a bude vymalováno.

@n_a_o_m_i20 se připravuje na zápas! Podívejte se sami. #redface #transgender #fight #mma

19. října 2023 v 9:32, příspěvek archivován: 19. října 2023 v 15:50

Žena s mužem či trans ženou u nás ještě v žádné bojové organizaci zápas neměla. Ačkoliv se jedná o žádaný koncept, většina organizací se mu brání, v konkurenčním Clash of the Stars se jeden takový zápas mezi zápasnicí Michaelou Dostálovou a Matoušem Kalubou rýsoval. Šéf organizace Tomáš Linh Le Sy však oznámil, že nic takového nepovolí a právě tento spor prý inspiroval Red Face k tomu něco podobného uspořádat.

„Na tento nápad nás přivedla Michaela Dostálová, že chtěla mít zápas s Kalubou,“ říká pro redakci Antiyoutuber.cz majitel Red Face Petr Diviš.

Na svém Instagramu tak uvedli novou zápasnici, a to již zmíněnou Lauren. Po určitou dobu pro ni neměli protivnici, ale když se však nabídla Hrbková, organizace měla jasno. „Ona se každý den bije s muži,“ vysvětluje Diviš, že se Hrbková neostýchá tvrdých tréninků.

Not today, not tomorrow. But one day it will be....#nevergiveup#growup#tilltheendoftime#fitness#strongwomen or..?

23. července 2021 v 19:53, příspěvek archivován: 19. října 2023 v 15:50

Nic podobného tu tedy ještě nikdy nebylo. „Celá myšlenka Red Face je šílená. Je odsouzeníhodné to, kam až jsou schopní zajít,“ říká redaktor iDNES.cz a odborník na MMA Robert Rampa. Jedná se podle něj o čistý bizár, který má pouze nalákat více diváků. „Myslím si, že tento konkrétní zápas nevybočuje z nějakého nízkého standardu té soutěže. Je to jen další potvrzení toho, že jsou schopní zajít kamkoliv, aby přitáhli pozornost,“ vysvětluje. Zápas trans ženy a ženy podle něj není však to nejhorší, s čím organizace přišla. „Nepřijde mi to až tak hrozné, když to srovnám s tím, že chtěli udělat hromadný zápas Ukrajinci proti Romům bez pravidel,“ říká Rampa.

Reakce uživatelů na sítích je zatím smíšená. Někteří favorizují Hrbkovou, jiní zas Lauren. „Co je to za dobu transgender a tak dále? Tak já asi budu bojová helikoptéra. Dřív se to léčilo a platila na to vojna a dnes? Dnes se tomu dává prostor. Chce se mi blít,“ píše na Instagramu jeden uživatel. „A půjde proti holce, ne? Vždyť ji tam ten týpek rozštípe,“ píše další.

It’s always good to be a little crazy, to keep the perfectly normal people away from you. #summer#goodvibes#tattoo#gay#life#fitness#motivation

13. srpna 2020 v 12:16, příspěvek archivován: 19. října 2023 v 15:51

Podle jiných Lauren nemá žádnou formu a Hrbková ji zničí. Ta se totiž aktivně věnuje jak fitness, tak MMA, což má napsané i na svém Instagramu.

„Hrbková ji rozm*dá. Vždyť dělá MMA, bere steroidy a takhle transka je hov*o. Ale bude to zajímavý zápas, těším se na to,“ píše jeden fanoušek na Instagramu. Podobné zápasy u nás nemají obdoby, většina nápadů na takové souboje pochází prý hlavně z Ruska, kde se na bizarní zápasy soustředí. „Vzpomínám si například na zápas hubené holčiny s asi stopadesátikilovým chlapíkem, který se sotva pohyboval,“ říká Rampa.